Gigabyte Radeon RX 9060 XT Gaming O.C sistem önerisi

Bütçe
35-40k

Yunus Tosun

Kilopat
Bilgisayar toplama işlerinden hiç anlamıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Şu anda çok yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum fakat ileride oynamak istediğimde beni üzmeyecek bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe olarak maksimum 35-40k düşünüyorum. Kasanın kozmetiği falan benim için çok önemli değil tamamen sistem performansı odaklı bakıyorum. Biraz incelediğimde fiyat performans olarak Gigabyte Radeon RX 9060 XT GAMING OC modelli kartın öne çıktığını ve önerildiğini gördüm. Bu kartı şu anda Amazon'da 18k ya alabiliyorum. Bütçeme uygun önerilerinizi bekliyorum. Herhangi bir marka tercihim bulunmamakla birlikte tamamen önerilerinize açığım, konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar önerilerini ve görüşlerini belirtirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuz mu yoksa sorunsuz hale gelmesi için bazı parçaları özelleştirmek mi lazım?
Parçaları özelleştirmenize gerek yok. Sadece SSD'yi 2. olanı seçebilirsiniz. Diğer parçalar gayet iyi.

Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın fakat taksitli olarak alınabilmesi benim için daha iyi olur. Ben kendimce taksitli olabilecek şekilde birkaç parçayı araştırdım ve aşağıdaki şekilde bir sepet hazırladım. Kasa ve fanın uyumluluğu veya yeterliliği hakkında bir bilgim yok, o yüzden düzenlemelerinizi belirtirebilirseniz sevinirim. Bir de şey soracağım Asus'un dual serisi yerine aşağıdaki OC'lu versiyon çok bir fark yaratır mı sizce?

Anakart :
ASUS, PRIME A620M-E-CSM Anakart
Ekran Kartı:
Gigabyte Radeon RX 9060 XT GAMING OC
İşlemci:
AMD Ryzen 5 7500F TRAY 3.70GHz 38MB AM5 Kutusuz Fansız İşlemci
Ram:
GOODRAM 16GB (1x16GB) IRDM DDR5 6000MHz CL36 1.25V Soğutuculu PC Ram
Ssd:
KIOXIA EXCERIA PLUS G3 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4, 5000MB/s Okuma, 3900MB/s Yazma
Kasa:
MSI MAG FORGE 121A B75 PCIE5 Temperli Cam 4 x120mm Auto RGB Fan 750W Bronz ATX Gaming Bilgisayar Kasası
Soğutucu:
MSI MAG COREFROZR AA13 120mm ARGB İşlemci Hava Soğutucu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı