Elektronik Gigabyte Radeon RX 9070 XT 34.131TL

Zamanla daha düşer bence.
5000 lira daha koy RTX 5070 Tİ al. MFG, DLSS 4 gibi avantajları var. Aradaki fiyat farkına değer. 9070 XT tırt oldu artık. F/P kartı değil. Adam kekliycekler aklı sıra. Fırsatçılar.

5000 lira daha koy RTX 5070 Ti al. MFG, DLSS 4 gibi avantajları var. Aradaki fiyat farkına değer. 9070 XT tırt oldu artık. F/P kartı değil. Adam kekliycekler aklı sıra. Fırsatçılar.

34 bine kesin alınır. 6 bin TL koymaktansa 9070XT daha mantıklı.

5070Ti ilk çıktığında 47-48k bandındaydı. 9070xt ise 30-32k. Bu yüzden 9070xt Bu kadar sevildi, bu kadar tutuldu. Arada ki fark bu kadar azken 9070xt'nin bir anlamı kalmadı. DLSS 4, MFG, çok daha iyi Render performansı, bir tık daha iyi Ray Tracing performansı, bir tık daha iyi saf güç oyun performansı, Nvidia'nın oturmuş teknolojileri ve bir çok kullanıcının gözünden kaçsada işin sonunda anladığı konu Nvidia ekran kartlarının ikinci el satışının daha kolay olması. Saydığım bu 7 nedenden dolayı aradaki fiyat farkının değeceğini düşünüyorum.

Kaldı -4. Nvidia stock leakleri geliyor, daha da düşüş bekliyorum.

Dakika 18 ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır mı? 3 taksitle vade farksız. Normal de ikinci el 4080 veya super düşünüyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı