Gigabyte RTX 2060 alınır mı?

mesajınızdan MSI RTX 2060 Ventus OC'nin ne kadar iyi bir kart olduğunu bilmediğiniz anlaşılıyor uygun fiyatı diğer kartlardan daha sessiz oluşu soğutmasının da asusu geçemese de onun bir altında yer aldığını anlamamışsınız galiba.
Gskill gri yazan reis tamam sipariş veriyorum teşekkür ederim
rica ederim şimdiden hayırlı olsun

Bu kart iyi deme kardeşim benim ki senden başkasına güvenim kalmadı jsjdjdj

Bu kart iyi deme kardeşim benim ki senden başkasına güvenim kalmadı jsjdjdj
evet soğutma konusunda asus ve msi'ın arkasında olsada güç olarak onlar kadar iyi performans veriyor fiyatına göre çok iyi bir kart

Çok ısınıyor mu yanmasın cayır cayır ömrü kusa olmaz inşallah
benim msi ve asusun arkasında dediğime bakmayın rdr2 ve bf 5 rtx on ultra ayarlarda 70 dereceyi görmesi normal asus soğutma konusunda piyasanın en iyisi denebilecek bir markadır gözünüz korkmasın

benim msi ve asusun arkasında dediğime bakmayın rdr2 ve bf 5 rtx on ultra ayarlarda 70 dereceyi görmesi normal asus soğutma konusunda piyasanın en iyisi denebilecek bir markadır gözünüz korkmasın
Teşekkür ederim çok yardımcı oldun bende sana güvenip sipariş verdim şimdi hayırlısı olsun bakalım

Oğlum bunu alcam kafa mı karıştırmayın şimdi )
Sen ne aldın? Giga mı, kaça aldın? Şuan hiçbir yerde buna yakın fiyat yok. Boşuna fazla para verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…