Inotorious
Hectopat
- Makaleler
- 4
Daha fazla
Hangi RTX 2060 modelini alsam diye bakarken Yukko'da buna rastladım. Şahsen MSI olsun, Asus olsun ikisinden de çok daha güzel gözüktüğünü düşünüyorum. 3 fanı olması, hem ön tasarımının harika oluşu hemde arka kapağında da RGB aydınlatması olduğundan dolayı bana çok cazip geldi. Aynı zamanda MSI Gaming Z 1830 MHZ iken Aorus 1845 MHZ olarak geliyor. Çok fazla bir fark gibi gözükmese de sonuçta daha yüksek.
Benim sorum ise bu kartı alıp kullanan var mı? Soğutması nasıldır, herhangi bir kronik sorun yaşandı mı?
Açıkçası MSI'yı marka ve tasarım olarak beğeniyor olmama rağmen Aorus gerçekten fark atmış bence. Hemde yıllardır Gigabyte marka Anakart kullanıyorum ve aşırı memnunum, bu sefer de ikisini beraber kombine olarak kullanırım.
Benim sorum ise bu kartı alıp kullanan var mı? Soğutması nasıldır, herhangi bir kronik sorun yaşandı mı?
Açıkçası MSI'yı marka ve tasarım olarak beğeniyor olmama rağmen Aorus gerçekten fark atmış bence. Hemde yıllardır Gigabyte marka Anakart kullanıyorum ve aşırı memnunum, bu sefer de ikisini beraber kombine olarak kullanırım.