Gigabyte RTX 2060 OC 6 GB alınır mı?

Aykut K

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ryzen 5 3500X ile kullanmayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz başka bir model var mı yoksa alınır mı?
Bu arada forumda yeniyim. Ekran kartı diye bir kategori bulamadım, doğru kategoride mi açtım?

Son düzenleyen: Moderatör:
RT Performansı çok iyi olduğu söylenemez alınır mı konusu bütçenize ve zamanınıza bağlı sabırnız ve paranız var ise 3060 veya ti bekleyebilirsiniz kötü kartlar değil ve bu fiyattan ucuza da çıkmayacak. Kas gücü olarak tatmin eder RT Performansı yeterli değil.

Sorun olan Windforce modeli. Yine de ben olsam Galax, Palit veya Zotac alırdım.
Tek sorunlu olan Windforce modeli değil. Bu algı yanlış. Windforce olmayan modelide ısınıyor. Isındığını ilk görebileceğiniz yer konu sahibinin attığı linkteki yorumlarda var zaten kart 80 dereceleri geçiyor. Bu tasarıma sahip 3 fanlı olmayan Gibabyte modelleri güçlü GPU'larda ısınıyor.

Tek sorunlu olan Windforce modeli değil. Bu algı yanlış. Windforce olmayan modelide ısınıyor. Isındığını ilk görebileceğiniz yer konu sahibinin attığı linkteki yorumlarda var zaten kart 80 dereceleri geçiyor. Bu tasarıma sahip 3 fanlı olmayan Gibabyte modelleri güçlü GPU'larda ısınıyor.
Windforce kadar değil. Daha ince ve büyük fan yapısına sahip olduğundan yaklaşık 10 derece daha serin çalışıyor. Lakin ben yazı tura misali Gigabyte almazdım.

Windforce kadar değil. Daha ince ve büyük fan yapısına sahip olduğundan yaklaşık 10 derece daha serin çalışıyor. Lakin ben yazı tura misali Gigabyte almazdım.
Nasıl Windforce kadar değil? Windforce 100 derecede mi çalışıyor sanki? Dediğim gibi konu sahibinin attığı kart 80 dereceleri görüyor oyunda. Gibabyte'ın alınacak modelleri de var fakat bu model alınmaz. Gibabyte almazdınız fakat tercih edilebilir diyorsunuz.

Nasıl Windforce kadar değil? Windforce 100 derecede mi çalışıyor sanki? Dediğim gibi konu sahibinin attığı kart 80 dereceleri görüyor oyunda. Gibabyte'ın alınacak modelleri de var fakat bu model alınmaz.

Önerebileceğin model var mı? Anakart olarak Gigabyte B450M S2H kullanacağım ekran kartım da Gigabyte olursa kombo olur ama eğer Palit, INNO3D veya Galax daha iyiyse alır kullanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı