Gigabyte RTX 2060 OC alınır mı?

Aybars222

Decapat
Asus ROG Strix OC RTX 2060 kullanıyorum. Kısa süre içerisinde yakın bir arkadaşım da sistem toplayacak. Linkini bıraktığım Gigabyte marka ekran kartının soğutmasını ve performansını bilmiyorum. Gigabyte markasını kullanmadığım için yanlış bir bilgi de vermek istemiyorum. Sizin de tecrübelerinizi ve görüşlerinizi belirtmenizi istiyorum. Teşekkürler.

Gönül rahatlığıyla alınabilir.

Gönül rahatlığıyla alınabilir.
Alınır. Fiyat olarak iyiymiş bence.
Tabi alınabilir.
Cevabınız için teşekkür ederim. Soğutma performansı sizce iyi bir model mi ?

Bir de Zotac markası nasıl sizce AMP olduğu için daha çok dikkatimi çekti. Zotac da alabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Horlatıyorum kusura bakmayın ama bir sorum var. Gigabyte'ın bildiğim kadarıyla 3 adet RTX 2060 modeli var. Birisinde 3 adet fan var. Onun soğutması biraz daha iyi fakat diğer iki modelin arasındaki fark nedir? Birisi RTX2060 OC 6G diye geçiyor diğeri ise RTX2060 Windforce OC 6G diye geçiyor. Windforce'un ne avantajı var ya da bir farkı var mı? Ek olarak MSI Ventus modeli mi önerirsiniz yoksa Gigabyte'ın çift fanlı modellerinden birini mi? Teşekkürler.

Ne yaptın? Bende bu 2’si arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…