Asus ROG Strix OC RTX 2060 kullanıyorum. Kısa süre içerisinde yakın bir arkadaşım da sistem toplayacak. Linkini bıraktığım Gigabyte marka ekran kartının soğutmasını ve performansını bilmiyorum. Gigabyte markasını kullanmadığım için yanlış bir bilgi de vermek istemiyorum. Sizin de tecrübelerinizi ve görüşlerinizi belirtmenizi istiyorum. Teşekkürler.
Horlatıyorum kusura bakmayın ama bir sorum var. Gigabyte'ın bildiğim kadarıyla 3 adet RTX 2060 modeli var. Birisinde 3 adet fan var. Onun soğutması biraz daha iyi fakat diğer iki modelin arasındaki fark nedir? Birisi RTX2060 OC 6G diye geçiyor diğeri ise RTX2060 Windforce OC 6G diye geçiyor. Windforce'un ne avantajı var ya da bir farkı var mı? Ek olarak MSI Ventus modeli mi önerirsiniz yoksa Gigabyte'ın çift fanlı modellerinden birini mi? Teşekkürler.
Horlatıyorum kusura bakmayın ama bir sorum var. Gigabyte'ın bildiğim kadarıyla 3 adet RTX 2060 modeli var. Birisinde 3 adet fan var. Onun soğutması biraz daha iyi fakat diğer iki modelin arasındaki fark nedir? Birisi RTX2060 OC 6G diye geçiyor diğeri ise RTX2060 Windforce OC 6G diye geçiyor. Windforce'un ne avantajı var ya da bir farkı var mı? Ek olarak MSI Ventus modeli mi önerirsiniz yoksa Gigabyte'ın çift fanlı modellerinden birini mi? Teşekkürler.
Dostum Gigabyte’nin RTX modellerinde ısınma sorunu olduğunu bir çok yerde okudum ve MSI RTX 2060 Gaming Z modelini 2750 TL gibi bir fiyata aldım. Şu an kargonun gelmesini bekliyorum