Gigabyte RTX 2060 OC alınır mı?

Sistem + klavye + mouse + kulaklık + monitör 10000

Dosya Ekleri

• IMG_9938.JPG
    IMG_9938.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 261
  • IMG_9990.JPG
    IMG_9990.JPG
    932,8 KB · Görüntüleme: 253
Ben aldığım mal en iyisi demiyorum. Isınma değerleri vs dedin sen msı gpu fan noise yazıp baktın mı hiç youtuba Allah aşkına.
Kardeş ben bunu topladım memnunum. Ve bunun üzerine Zowie Ec 2B mouse Hyperx Alloy Fps klavye ve Logitech G231 aldım. Memmnunum. Donanım sana kalmış.
Yine MSI, Asus, Gigabyte kavgasına başladık herhalde. Arkadaşım benim Gaming Z almam MSI markasını yüceltmiyor. Ya da ben burda MSI modelinin Gigabyte modelinden daha iyi olduğunu iddia etmiyorum. Oku bakalım ne yazmışım. Kafamda soru işaretleri oluştuğu için Gaming Z modelini alıp bir nebze de olsa bu soru işaretlerini yok etmekti amacım.

Ben anakartı almadım daha. Ama alan bir arkadaş buraya yazmıştı izlenimlerini. Eğer bütçen varsa alabilirsin. Fakat ben almayı düşünmüyorum. MSI Tomahawk almak daha cazip geldi. Zaten yapacağım OC 4.6-4.4 civarlarında olacak. Bunun için de Tomahawk modelinin yeterli olacağını düşünüyorum. Lakin kulaklığım HyperX Cloud Alpha olduğu için ses kartı da önemli ve maalesef Tomahawk modelinin ses kartı rakiplerine oranla düşük. Açıkçası çok kararsızım. MSI Tomahawk’ın ses kartı oyunlarda ihtiyaçlarımı karşılar mı bilemiyorum.

Ben de Aorus anakart için birkaç incelemeye baktım da vrmler ısınıyor falan demişler oc yaparsanız. Ben oc falan yapmayı düşünmüyorum ama onun dışında da kalitesiz falan yazanları gördüm. Bunda da kararsızım.

sadeceben kardeş kullanmadan bilemezsin bende kullanıyorum yaklaşık 3 hafta önce GİGABYTE RTX 2060 6G GB OC modelini aldım gayet memnunum. İnsanları yanlış yonlendırme dostum. Kolay gelsin.

Sıcaklık değerleri nedir peki ekran kartının? Özellikle uzun oyun oynama sürelerinde sıcaklık 70-75 dereceyi geçiyor mu? Gigabyte ekran kartı alabilsem bütçe açısından çok rahatlatacak fakat işte çok kararsızım. Sıcaklık sorunlarından şikayet edenler var epeyce. Kafam karışıyor araştırdıkça.

Ben de Aorus anakart için birkaç incelemeye baktım da vrmler ısınıyor falan demişler oc yaparsanız. Ben oc falan yapmayı düşünmüyorum ama onun dışında da kalitesiz falan yazanları gördüm. Bunda da kararsızım.

Sıcaklık değerleri nedir peki ekran kartının? Özellikle uzun oyun oynama sürelerinde sıcaklık 70-75 dereceyi geçiyor mu? Gigabyte ekran kartı alabilsem bütçe açısından çok rahatlatacak fakat işte çok kararsızım. Sıcaklık sorunlarından şikayet edenler var epeyce. Kafam karışıyor araştırdıkça.
RTX2060 model sıralamasında en başta gigabyte’nin Extreme modeli var ne yazık ki ülkemizde satılmıyor sanırım. Ondan sonra Asus ROG Strix gelmekte tam ardında yine Gigabyte 3 fanlı modeli Gaming Oc var sinerji üzerinden 3.100₺’e alıcam bende. Ha dersenki 2 fanlı modelini alıyım aralarında en fazla 3-5 derece oynayacaktır, FPS oynamaz.

Dostum bütçen nedir ? Söylersen elimden geldiğince yardımcı olurum sistem toplamanda.
RTX2060 model sıralamasında en başta gigabyte’nin Extreme modeli var ne yazık ki ülkemizde satılmıyor sanırım. Ondan sonra Asus ROG Strix gelmekte tam ardında yine Gigabyte 3 fanlı modeli Gaming Oc var sinerji üzerinden 3.100₺’e alıcam bende. Ha dersenki 2 fanlı modelini alıyım aralarında en fazla 3-5 derece oynayacaktır, FPS oynamaz.
Neden Nanokatalog’dan alıyorsunuz ki ? Zaten indirim kovalarsanız daha cazip ya da aynı fiyata bile alabilirsiniz. En azından Türkiye garantisi olmuş olur.

Dostum bütçen nedir ? Söylersen elimden geldiğince yardımcı olurum sistem toplamanda.

Ya benimki hala belli olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum. Dediğim gibi toplasam bile en az 1 ay sonra falan toplarım ama biz bunları konuşurken bile dolar 6.10 oldu. 1 ay sonra ne olacağı belli değil. Ama şu an için bütçeyi 5.500 TL altında tutmaya çalışıyorum. İşlemci, anakart, ekran kartı ve ram alacağım. PSU, kasa falan var. Elimdeki monitörü de bir süre dönüştürücü ile kullanacağım sonra para biriktirip yeni bir monitör almayı düşünüyorum. İncehesaptan 5370'e kadar çekebildim fiyatı. Gigabyte RTX2060 Windforce + Ryzen 5 2600 işlemci + Gigabyte B450 Aorus Elite anakart + 2x8 GB 3000 mHz RAM (Bellek markalarını unuttum). Bu saydıklarımı 5370 civarına kadar indirdim. Şimdilik. 1-2 ay içinde artmazsa...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı