Gigabyte RTX 2060 OC versiyonu nasıldır?

Bende asus rog strix rtx 2060 oc versiyonu var ve gayet memnun edici performansı var. Rtx performansı çok güçlü olmasa da idare eder bence. Gigabyte modeli hakkında bir yorum yapamam ama benim kartta max 65 derece filan gördüm. Zaten bu dönemde kart bulmak sıkıntı alın geçin derim.

Kullandığın kontrol panelini söyler misin? MSI afternurner da bir sorun olmuyor değil mi?
MSI Afterburner'da bir sorun olmuyor. OC UV gibi işlemleri kolaylıkla yapabiliyorsunuz. MSI Dragon Center'dan ofis modu, oyun modu gibi ayarları da yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda Aorus Engine'den de(Gigabyte'ın kendi uygulaması) ayarlarını yapabiliyorsunuz.

Aşırı ısınıyor. Kullananlar pek gömmek istememiş ama en kötü 2060 modellerinden biri. Hem Windforce hem de normal model kasa iyi olsa bile ısınıyor.

Şu an chromdan bir program iniyor ve masaüstünde başka hiçbir şey açık değil. Buna rağmen ekran kartı fanları dönüyor bu da 60. dereceyi geçtiği anlama geliyor galiba dediğiniz gibi ısınan bir kart.

Bende asus rog strix rtx 2060 oc versiyonu var ve gayet memnun edici performansı var. Rtx performansı çok güçlü olmasa da idare eder bence. Gigabyte modeli hakkında bir yorum yapamam ama benim kartta max 65 derece filan gördüm. Zaten bu dönemde kart bulmak sıkıntı alın geçin derim.
Hocam alıp geçmek bence saçma bu zamanlarda. Yaz zamanı geliyor ve bu kart A seviyesinde oyunlarda bile 80 derece rahat görüyor. Uzun vade kötü sonuçlar getirecektir.

"Hem Windforce hem de normal model kasa iyi olsa bile ısınıyor" Keşke siz de okusaydınız.
Isınıyor zaten bunun aksine bir şey demedim. Fakat windforce ile normali arasında çok fark var. İyi bir kasaysa ısınmıyor. Benim kasam kötü olmasına rağmen oyunlarda gördüğüm en yüksek değer 80 derece. Aynı kartı iyi bir kasanın içindeyken test ettiğimde 70'i geçmiyor. Yine kendi kasamda mining yaparken 65 dereceyi geçmiyor. Bu değerler ekran kartları için yük altında olduklarını göz önünde bulundurursak fazla değil. Olağan bir değer.
Experience panelini mi kullanıyorsunuz?
Evet.

Isınıyor zaten bunun aksine bir şey demedim. Fakat Windforce ile normali arasında çok fark var. İyi bir kasaysa ısınmıyor. Benim kasam kötü olmasına rağmen oyunlarda gördüğüm en yüksek değer 80 derece. Aynı kartı iyi bir kasanın içindeyken test ettiğimde 70'i geçmiyor. Yine kendi kasamda mining yaparken 65 dereceyi geçmiyor. Bu değerler ekran kartları için yük altında olduklarını göz önünde bulundurursak fazla değil. Olağan bir değer.

Evet.

Experience'yi yükledim fakat tam olarak ne yapacağım bilmiyorum sadece güncelleştirme yeri var oyun optimizasyonu var siz ne yapıyorsunuz tam olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı