Gigabyte RTX 2060 Sıcaklık Sorunu

Daha fazla  
Bundan 2-3 ay önce bilgisayarımı güncellediğimde de konu açmıştım ama cevap alamamıştım. Bu süre içerisinde gerek parçaları aldığım yere, gerek Gigabyte ile iletişime geçtim ama bir yararı olmadı. Kasamın hava akışının ve fanlarımın yeterli olduğu düşünüyorum çünkü eski ekran kartımda 2-3 saatlik oynamada bile en fazla 74 derece görüyordum. Bu durumu düzeltmek için yapabileceğim yok mudur acaba?
Assassin's Creed  Unity Screenshot 2019.06.18 - 07.36.37.37.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia sitesinde 88 dereceye kadar sorun olmadan oynatır yazısını örnek olarak gösterdiler.
Tamam maksimum derecede sorun yok ama, soğutma olarak aktif bir hissiyat vermesi için de kartın tam güç tüketmesini sağlamak lazım. Ben size termal macun değişimi önerebilirdim lakin bunun için firmaya danışmanız gerek. Hatta bunu onlardan talep ederseniz garanti dışı kalmaz belki, fan yerine de sıvı soğutucu düşünülebilir mi emin değilim.

Yeni alınan bir ekran kartının termal macununu değiştirmek etki etmez düşünüyorum.

Bende fark etmişti :) Sadece bir fikir yürüttüm. Technopat içeriklerinde sıvı soğutma ilgili bir kaç makale vardı, belki aklınıza yatabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı