Gigabyte RTX 2060 Super Aorus satılır mı?

Bütçe
6000

_efsane

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RTX 2060 Super Aorus modelini kullanıyorum. 8 aylık kartım sadece oyun amaçlı kullanıyorum. Memnunum, bana yetiyor (2024'e kadar garantisi devam ediyor).
RTX 3000 serisi çıkmak üzere, şu an 6K'ya alıcı buldum sizce fiyat iyi mi?
Satsam kartsız kalırım diye korkuyorum, çok acelem yok ama 1-2 ay bekleyebilirim kartsız.
Ama para ekleme sansım yok üstüne 6K'ya satsam. RTX 3060 alabilir miyim bu paraya veya AMD serisini bilmiyorum. Ama o güçte o fiyata kart var mı, satısa ne zaman çıkar? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Çok kararsızım.

Sistemim:
Ryzen 5 3600X.
High Power 750W Gold.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RTX 2060 Super Aorus modelini kullanıyorum. 8 aylık kartım sadece oyun amaçlı kullanıyorum. Memnunum, bana yetiyor (2024'e kadar garantisi devam ediyor).
Satsam kartsız kalırım diye korkuyorum, çok acelem yok ama 1-2 ay bekleyebilirim kartsız.
Ama para ekleme sansım yok üstüne 6K'ya satsam. RTX 3060 alabilir miyim bu paraya veya AMD serisini bilmiyorum. Ama o güçte o fiyata kart var mı, satısa ne zaman çıkar? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Çok kararsızım.

Sistemim:
Ryzen 5 3600X.
High Power 750W Gold.

Kumar oynamak gibi bir şey memnunsan ve sana yetiyorsa öyle bir maceraya atılmana değmez bence piyasanın durumu çok sıkıntılı hiçbir şeyin garantisi yok ekran kartsız bile kalabilirsin aylarca.

Çok kararsızım.

Sistemim:
Ryzen 5 3600X.
High Power 750W Gold.
Bağdat'taki pirince giderken evdeki bulgurdan olmayı göze alıyorsanız yapın. Asla bunun bir riski olduğunu ve stokların bir anda bitip 6 ay bile kartsız kalabileceğinizi unutmayın. Ben olsam riske girmezdim.

Kartın güzele benziyor. Bence hiç satma elinde dursun. Ama satacağım diyorsan satınca stokların düzelmesini bekleyip iyi bir ekran kartı alırsın. Arkadaşların dediği gibi kartsız kalma ihtimalini de göze almayı unutma sakın.

Ama sadece CS:GO giriyorum bu aralar oda pek sistem istemiyor genellikle dizi izliyorum o yüzden piyasa böyleyken satıp daha sonra RTX 3060 alabilmeyi çok isterim cebimden para çıkmadan bilmiyorum arkadaşlar ne yapmalıyım çok kararsızım gerçekten tabii 6-7 ay kartsız da duramam söylediğiniz gibi olursa.

Ama sadece CS:GO giriyorum bu aralar oda pek sistem istemiyor genellikle dizi izliyorum o yüzden piyasa böyleyken satıp daha sonra RTX 3060 alabilmeyi çok isterim cebimden para çıkmadan bilmiyorum arkadaşlar ne yapmalıyım çok kararsızım gerçekten tabii 6-7 ay kartsız da duramam söylediğiniz gibi olursa.

3060'ın yakında çıkacağı söyleniyor. İstersen o zamana kadar kartı elinde tut. 3060 çıkınca belki şu an olan kartını 6K'ya satamazsın ama 3060 rahatça alırsın.

Bir aydır ekran kartım yok RX 580'i mi sattım. Çıkınca RTX 3060 la kafa kafaya takas ediyorum daha ne isteyeyim. Benim için karlı alışveriş oldu. 1350 liraya almıştım vakti zamanında şimdi kaç bin lira da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı