Gigabyte RTX 2070 Super Gaming Coil Whine sorunu

Merhaba arkadaşlar,
Yeni topladığım sistemde ekran kartından yüksek FPS'lere çıkınca veya çok yük binince vızıltı gibi ses geliyor. Anlık oyunu Alt Tab yapınca kesiliyor. Gidip gelebiliyor. Bir kesim iadeye hemen yollama ses düzelebiliyor diyor. Eğer yollarsam gelen kartta da olma ihtimali çok yüksekmiş. Kartın sıcaklık değerlerinde ve performansında hiçbir sorun yok. Çoğu insan bu sorunu yaşıyor. Karta şu an ihtiyacım var. 3 yıl garantili, daha sonra yollarsam herhangi bir sorun olur mu? Yine de değiştirirler ya da iade alırlar değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var, başka birinde de görmüştüm. 300 FPS'lere gelince bende de cızırtı oluyor anlamadığım bir şekilde. Sanırım herkeste böyle. İade veya ürün değişim talebinde bulunabilirsin uğraşmak istiyorsan tabii.
İşte şu an uğraşmak istemiyorum 3 yıl içinde herhangi bir zaman diliminde bu sorundan şikayetimi iletsem bir sorun olur mu onu merak ettim.
Konuyu güncelliyorum. Araştırmalarım sonucu kullandığım kartta kronik bir sorun var galiba. Çoğu kişi aynı sorunu yazmış. Kartımı yarın itopyaya cayma hakkımdan yararlanıp iade edicem.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Yeni topladığım sistemde ekran kartından yüksek FPS'lere çıkınca veya çok yük binince vızıltı gibi ses geliyor. Anlık oyunu Alt Tab yapınca kesiliyor. Gidip gelebiliyor. Bir kesim iadeye hemen yollama ses düzelebiliyor diyor. Eğer yollarsam gelen kartta da olma ihtimali çok yüksekmiş. Kartın sıcaklık değerlerinde ve performansında hiçbir sorun yok. Çoğu insan bu sorunu yaşıyor. Karta şu an ihtiyacım var. 3 yıl garantili, daha sonra yollarsam herhangi bir sorun olur mu? Yine de değiştirirler ya da iade alırlar değil mi?

Aynı ekran kartında ayni sorunla karşı karşiyayım. Çözüm bulabildiniz mi?

İade ettim fakat yeni aldığım kartta da aynı ses geliyor. Sorunun psu yada anakartta olduğunu düşünüyorum. İleride psu değiştirip burayı güncellerim.

Ben de sinerjiyle iletişime geçtim, siteye yönlendirdiler 1 gün sonra anca cevap veriyorlar. Arayinca da siteden yardimci oluyoruz anca deniyor. Mağdur olacak gibiyim düzeltme yoluna gitsem bile. Bu kartları test edip yollamıyorlar mıydı ben bunu anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı