Gigabyte RTX 2080S Windforce cızırtı sesi

Blastarsk

Megapat
Öncelikle iyi akşamlar. Geçen hafta İncehesap Gaming Gecesinde 5800 TL'ye Gigabyte RTX 2080 Super Windforce almıştım. Masaüstünde veya tarayıcıda dolaşırken herhangi bir ses sorunu yok ama oyuna girdiğimde veya ekran kartını yük altına soktuğumda aşırı fazla cızırtı geliyor. CS:GO oynarken ekran kartı yer yer ıslık çalıyor, ısınmasında da bir sıkıntı yok 65 dereceyi geçmedi.

Bu sorunu bilgisayar üzerinden kendim çözebilir miyim? Benim yapabileceğim bir şey yoksa ürün değişimi isteyeyim mi yeni gelecek kartta da aynı sorun olur mu? Eğer hepsinde bu sorun varsa mecbur iade edeceğim ama 5800 TL'ye bu kart yerine alabileceğim başka kart bulabileceğimi zannetmiyorum. 2080 Ti 9000 TL'den, 3070'ler ise 7000 TL'den başlıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Allah belasını versin o kartın bende aldım 5777 TL'ye ince hesaptan 15 dk sonra değişime gonderdim hem jelatinsiz gelmişti hem de bu ses problemi vardı tam 1 ay oldu en sonunda para iadesi teklif ettiler bakalım para iadesi ne zaman olacak.
Buradan kartı 1'e 1 değişim için gondereclere söylüyorum kartı garantiye gondermesinler kartı garantiye gittiğin 1E1 değişim hakkınızı kaybediyorsunuz.

Geçmiş olsun hocam. Gigabyte modellerinde kronik olan bir sorun bu. Hatta artık ASUS, MSI gibi kaliteli markalarda bile bu sorun son zamanlarda çok fazla olmaya başladı. Yapacak bir şey yok, teknoloji şans işidir.

Cevaplarınız için teşekkürler, 12 Kasım'da iade talebinde bulundum hala talebimin onaylanmasını bekliyorum... (Umarım iade tamamlanana kadar RTX 3070'ler de ucuzlar.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı