Windforce fan yapısını kullanıyorsa almanızı çok önermem ama onun dışında güzel karttır. Ancak 3060Ti daha iyi bir seçenek olur.Arkadaşlar bende 5600XT modeli vardı, onu 7300'e satıyorum bugün, Avustralya'dan kuzenime Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12G Graphics Card bunu aldırıyorum 6500TL'ye geliyor. Sizce alınır mı? 5600XT'ye nazaran performans artışı yaşar mıyım?
MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming X Trio 8GB Graphics Card bir de bu var. Sizce hangisi?
Önümüzdeki ay sistem toplayacağımda yakın çevrede kapalı kutu gigabyte aorus rtx 3060 oc var yaklaşık 8-8,5 bin lira civarı. Testlerine baktım soğuk çalışıyor ancak 3060 Ti modellerinin fiyatı çok yüksek. Sizce o kart almaya değer mi?Windforce fan yapısını kullanıyorsa almanızı çok önermem ama onun dışında güzel karttır.
Hangi fan yapısını kullanıyor? Windforce mu?Önümüzdeki ay sistem toplayacağımda yakın çevrede kapalı kutu gigabyte aorus rtx 3060 oc var yaklaşık 8-8,5 bin lira civarı. Testlerine baktım soğuk çalışıyor ancak 3060 Ti modellerinin fiyatı çok yüksek. Sizce o kart almaya değer mi?
Evet.Hangi fan yapısını kullanıyor? Windforce mu?
O zaman tavsiye etmiyorum. Daha kötü soğutmalı kart olsun, Windforce fanlı olmasın. İnternete ''Windforce Fan Problem'' diye yazabilirsiniz. Garanti de zor olur yurtdışından aldığınız için. O ses beni rahatsız etmez diyorsanız alabilirsiniz.
Hangi fan yapısını kullanıyor? Windforce mu?
Yurt dışından almayacağım. Türkiye içinden kapalı kutu alacağım ancak Zotac ya da Msı modellerine de yönelebilirim. Biraz bütçeyi artırıp 2080 Süper modeli var, şubat ayında alınmış.O zaman tavsiye etmiyorum. Daha kötü soğutmalı kart olsun, Windforce fanlı olmasın. İnternete ''Windforce Fan Problem'' diye yazabilirsiniz. Garanti de zor olur yurtdışından aldığınız için. O ses beni rahatsız etmez diyorsanız alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.