Gigabyte RTX 3060 FurMark sıcaklık değerleri nasıl?

Bunu unutmuşum bunada bakar mısın?
Fotoğrafta yanlış görmüyorsam fan %80'lerde çalışıyor bu testte.
Furmark içinden de fotoğraf atabilir misin? Şaşırtmadı, dediğim gibi Eagle serisi fan devrini yüksek tutuyor yoksa soğutması o kadar da iyi değil.

FurMark içinden de fotoğraf atabilir misin? Şaşırtmadı, dediğim gibi eagle serisi fan devrini yüksek tutuyor yoksa soğutması o kadar da iyi değil.

Olur tabii atabilirim yarın sabah kasamı bağlayayım bir monitöre o şekilde deneyeyim kendi monitörüm şu an garantide olduğundan dolayı.

FurMark içinden de fotoğraf atabilir misin? Şaşırtmadı, dediğim gibi eagle serisi fan devrini yüksek tutuyor yoksa soğutması o kadar da iyi değil.

Fotoğrafı tam netleyemediğim için göremiyorum tam emin değilim %80 gibi yazıyor ama olmayabilir de emin olmak için tekrar yapabilirim.

Bu arada dediğin tamamen doğru oyunlarda da dikkatimi cekti genelde %65 üstünde tutuyor fanı ama güzel +'sı fan sesi almıyorum kasa kapağı açık kullanmama rağmen %95'e kadar kendim denedim yükselterek ses almıyorum ses olarak gerçekten iyi bunun için beğendim kartı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı