Hocam sadece bu ikisi seçenek.3060 Tİ G6X versiyonu ise tercihi edebilirsiniz.
Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. O yüzden 4K'ya ihtiyacım yok. Monitörüm de 4K değil zaten.RTX 3060 Ti'yle 2K oynicaksanız yeter size, 4K oynicaksanız RTX 3070 derim.
Ben de ısınma problemi olduğunu okudum. O yüzden pek ısınamadım.Eagle modellerde ısınma problemi vardı bir ara geçti mi bilmiyorum ama ASUS'un mühendisliğinin daha iyi olduğunu biliyorum.
Eğer valorant tarzı düşük grafikli oyunlar oynicaksanız, RTX 3060 ti'ye gerek bile yok, RTX 3050 alın diğer kalan parayıda çatur çutur yiyinHocam sadece bu ikisi seçenek.
Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. O yüzden 4K'ya ihtiyacım yok. Monitörüm de 4K değil zaten.
Ben de ısınma problemi olduğunu okudum. O yüzden pek ısınamadım.
Yok hocamEğer valorant tarzı düşük grafikli oyunlar oynicaksanız, RTX 3060 ti'ye gerek bile yok, RTX 3050 alın diğer kalan parayıda çatur çutur yiyin![]()
Ne gibi oyunlar hocam, bide ultra'da mı oynicaksanız yazarsanız önerebilirim size, Bide 2k mı oynicaksınız?Yok hocam. Başka oyunlar da oynarım. Ama çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum.
Arma 3, RE 8 vs. . Çözünürluk mevzusunu bilmiyorum hocam. Sanırım 1920x1080 oynarım.Ne gibi oyunlar hocam, bide ultra'da mı oynicaksanız yazarsanız önerebilirim size, Bide 2k mı oynicaksınız?
RTX 3060 Modelleri bakabilirsiniz bu oyunlara göre, zaten steam'deki yarı oyunları açıyor RTX 3060, yinede siz bilirsiniz.Arma 3, RE 8 vs. . Çözünürluk mevzusunu bilmiyorum hocam. Sanırım 1920x1080 oynarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.