Gigabyte RTX 3070 Ti Gaming OC Termal ped kalınlığı ve marka önerisi

Hocam dediğiniz gibi furmark testi sonuçlarım. Çok teşekkür ediyorum şuanlık sistem hiç beklemediğim kadar soğudu. @Motionless IN White
Ekran görüntüsü 2023-09-27 192851.png

Fan hızı 2 kat düştü, sıcaklıklar da çok iyi seviyeye gerilemiş. Temizliği vs. güzel yapmışsınız elinize sağlık hocam.

Ayrıca size tavsiyem aralıksız 30-40 dakika oyun oynayın ve değerleri buraya atın.

Tmm hocam biraz sonra onuda yaparım ve buraya atarım tekrardan teşekkürler

Fan hızı 2 kat düştü, sıcaklıklar da çok iyi seviyeye gerilemiş. Temizliği vs. güzel yapmışsınız elinize sağlık hocam.

Ayrıca size tavsiyem aralıksız 30-40 dakika oyun oynayın ve değerleri buraya atın.
hocam konuyla alakasız olarak starfield almadıysanız dc firatbey66 iyi akşamlar

Çok güzel değerler hocam. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Sağ olun çok teşekkür ederim ekran kartını sökmek çok uğraştırdı sadece toplamda 6 saat sökmesine uğraştım 1 saatte toplaması sürdü. En çok fan kablosu beni uğraştırdı ne yaptıysam yerinden çıkmak bilmedi az kalsın fan soketi komple yerinden çıkıyordu son anda fark ettim niye böyle yapmışlar anlamadım. En son ince düz tornavida ile etrafını genişleterek çıkartmak zorunda kaldım. Uğraştığıma değdiğine sevindim inşaAllah arıza çıkartmadan uzun süreler kullanırım. Hayırlı geceleriniz olsun inşaAllah.

Konuyu hortlatmış olacağım ama bende de Gigabyte RTX 3070ti olduğu için buraya yazmak istedim.

1750604685426.jpeg

Benim değerlerim de 5 dakikalık test sonrası bu şekilde. Kasamı genel olarak temiz kullanıyorum ama evim genelde çok toz oluyor. 2 yıllık bir sistem ve kasanın içini açıp toz almaktan başka bir bakım yapmadım. Ne yapmam gerekir ekran kartının termal macununu değiştirmek yeterli olur mu yoksa pedleri de mi değiştireyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Çok güzel değerler hocam. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı