Açık hocamHayır hocam dert edeceğiniz bir şey değil. Bu test zaten size kartın drop yapıp yapmayacağını söylemez. Ankartta XMP açık mı?
Açık hocamHayır hocam dert edeceğiniz bir şey değil. Bu test zaten size kartın drop yapıp yapmayacağını söylemez. Ankartta XMP açık mı?
sürücünüzü ddu ile temizleyip tekrar kurun. 3d mark çalıştırırken arkada hiç bir programın çalışmadığına emin ve tekrar test yapın. Testte görünün kayıp çok fazla değil zaten.Açık hocam
Hocam arkada dc epic games falan açıktı hepsini kapattım tekrardan yaptım 0 drop kasma takılma hiç olmadı olan yerlerde olmadı ama daha düşük çıktı sonuçsürücünüzü ddu ile temizleyip tekrar kurun. 3d mark çalıştırırken arkada hiç bir programın çalışmadığına emin ve tekrar test yapın. Testte görünün kayıp çok fazla değil zaten.
Hicam ben niye yiyorum ya
Hicam ben niye yiyorum ya
Hocam arkada DC Epic Games falan açıktı hepsini kapattım tekrardan yaptım 0 drop kasma takılma hiç olmadı olan yerlerde olmadı ama daha düşük çıktı sonuçEki Görüntüle 2044864
yaptım hocam attım işteBenchmark testi yapabilir misin?
Furmark mı diyorsunuz? anlamadımyaptım hocam attım işte
Benchmark testi yapabilir misin?
Steam üzerinden 3dmark yaz tıkladıktan sonra sağ alt kısım da demoyu indir varHocam bu testi nereden nasıl yapıyorsunuz acaba ?
FurMark testinde 1920x1080 8X MSAA ayarlarda kartınız kaç dereceyi görüyor Max? Benimki 69.
Yaptım hocam attım işte
FurMark mı diyorsunuz? Anlamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.