Gigabyte RTX 5070 ekran kartı alınır mı?

NVIDIA daha iyi şu an AMD tam hataları buglari çözemedi birçok kullanıcı sorun yaşıyor.

Peki hocam yukarıda gösterdiğim vatandaki sistem ekran kartı benim için 2-5 bin TL sıkıntı değil Zotac'tan Gigabyte yükseltemem daha mantıklı değil mi? Çünkü ileride bana sıkntı verceğine şimdiden 2 bin TL yüksek olsun ama bana ileride sıktı yaşatmamasını istiyorum sizce nasıldır.

Hocam ben AMD almak istiyorum ama biraz şüphlerim var ileride bu ekran kartı çok ısınır mı bana uzun vadede sıkıntı çıkarır mı ve iş konusunda NVIDIA'dan biraz mı kötü yoksa çok mu kötü yani AMD ekran kartı iş için alınmaz mı (video edit biraz da yapay zeka gibi işler ) bende AMD ekran kartı alma isyiorum.

AMD'nin ne tür bugları var ne sıkıntılar yaşatıyor bilgim yok. Fakat RX 6 ve RX7 kartları yazılım ve driver sıkıntıları yaşattığını okumuştum. İşlemci konusunda uzun ömürlü sokete sahip olması açısından AMD tercih edilebilir ama "video edit yapay zeka vb." bu işlemlerde ( ekran kartları ) AMD ne kadar sıkıntısız bilmiyorum bununla ilgili AMD kartları kullanan insanların yorum yapması veya bilgili kişilerin yorum yapması benim yorumlarımdan daha sağlıklı olacaktır.

Peki hocam yukarıda gösterdiğim vatandaki sistem ekran kartı benim için 2-5 bin TL sıkıntı değil Zotac'tan Gigabyte yükseltemem daha mantıklı değil mi? Çünkü ileride bana sıkntı verceğine şimdiden 2 bin TL yüksek olsun ama bana ileride sıktı yaşatmamasını istiyorum sizce nasıldır.

Zotac kaliteli marka onu ellemeyin tek ASUS PSU'yu 750W yapın 650W az.

Zotac kaliteli marka onu ellemeyin tek ASUS PSU'yu 750W yapın 650W az.

İleride bu PSU bana yeter değil mi çünkü işlemciyi yükseltebilirim ileride benim için PSU için 1500 TL sıkıntı değil. Bir de hocam sizce Zotac modeli mi iydir yoksa Gigabyte nimn 5070 modeli mi hangisi daha iyise onu alacağım.

NVIDIA daha iyi şu an AMD tam hataları buglari çözemedi birçok kullanıcı sorun yaşıyor.
Nerede o kullanıcılar? 9000 serisinde neredeyse sorunsuz duruma geldi AMD. Arkadaşım 2 yıldır RX 6600 kullanıyor Detroit harici hiçbir oyunda sorun yaşamadı neredeyse. Artık AMD sürücüler yüzünden alınmaz demek mantıksız. Fiyatına göre sunduğu performans iyiyse sürücü sorunlarını kafaya takmadan almak gerekli çünkü sürücü sorunu kalmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı