Gigabyte RTX4070 Ti alınır mı?

• Konuyu başlatan Nawr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.552
Fiyatları da ona gore degısıo 4000 serisinde Galax gibi markalar daha üstünler testlere vs de bakarsanız.

H

Hocam bu attığınız kasaya 360mm sıvı sogutucusu sığıyor mu?
Lian Li markasını ilk kez görüyorumda

Ekran kartını Gigabyte sipariş ettim Haziran'da ise benchmark testlerini yapıp buraya bir inceleme yayımlarım

Sığıyor hocam Lian Li de iyi markadır.

Fiyatları da ona gore degısıo 4000 serisinde Galax gibi markalar daha üstünler testlere vs de bakarsanız.

H

Hocam bu attığınız kasaya 360mm sıvı sogutucusu sığıyor mu?
Lian Li markasını ilk kez görüyorumda.

Ekran kartını Gigabyte sipariş ettim Haziran'da ise benchmark testlerini yapıp buraya bir inceleme yayımlarım.

Hocam zaten kafana koymuşsun al o zaman ne diyelim hayırlı olsun şimdiden.
Zotac ve galx gibi markalar 20-30 yıldır NVIDIA'ya kart yapıyorlar ve Avrupa da oldukça satılıyor kartları sırf Türkiye'de MSI ve ASUS daha iyi biliniyor diye o mu alınacak yani.

Tamam.

7 Şubat'ta Galax 19.173 liraya düşmüş. Gigabyte için bir şey diyemem ama bu ara zamlandı kartlar biraz. Dolar da yürümeye başladı. Ya risk alıp şu an alacaksınız ya da biraz bekleyip risk alıp haftalık indirimler, kampanyalar kovalayıp 1000-2000 daha ucuza alacaksınız. İki ucu b*klu değnek anlayacağınız.

Başka bir örnek: Elektronik: Zotac GeForce RTX 4070 Ti Trinity 18.998,99 TL!
Siz alıntı yapınca bildirim geldi. Evet konuyu ben açmıştım. 19.173TL fiyattan Galax RTX 4070 Ti ST modelini ben de aldım. Hatta aynı gün içinde 18.999TL fiyata düştü. 2 gün bu fiyattan satıldı. Sonra aradan biraz zaman geçti 1 gün daha bu fiyata indiğini gördüm. Ara sıra bu fiyatlara düz modelleri indirime sokuyorlar. Ben aradaki 175TL fiyat farkını Hepsiburada satıcı olduğu için ve aynı gün indirime girdiği için onlardan istedim. Hediye çeki olarak hemen verdiler.

Siz alıntı yapınca bildirim geldi. Evet konuyu ben açmıştım. 19.173TL fiyattan Galax RTX 4070 Ti ST modelini ben de aldım. Hatta aynı gün içinde 18.999TL fiyata düştü. 2 gün bu fiyattan satıldı. Sonra aradan biraz zaman geçti 1 gün daha bu fiyata indiğini gördüm. Ara sıra bu fiyatlara düz modelleri indirime sokuyorlar. Ben aradaki 175TL fiyat farkını Hepsiburada satıcı olduğu için ve aynı gün indirime girdiği için onlardan istedim. Hediye çeki olarak hemen verdiler.
Bende dün gigabyte 4070ti sipariş ettim 21.5k dan görünce daha artarsa da inse de fiyat yapcak bise yok galax zotac gibi markalar güvenli firmalar fakat hiç kullanmadığım ve tasarımı hoşuma pek gitmediği için bunu aldım.

Peki hocam monitörde alcam siz hangi monitörü kullaniyorusunuz veya öneriniz varmı?

Bende dün gigabyte 4070ti sipariş ettim 21.5k dan görünce daha artarsa da inse de fiyat yapcak bise yok galax zotac gibi markalar güvenli firmalar fakat hiç kullanmadığım ve tasarımı hoşuma pek gitmediği için bunu aldım.

Peki hocam monitörde alcam siz hangi monitörü kullaniyorusunuz veya öneriniz varmı?
İmzamda kullandığım monitör yazıyor. Monitörüm 3 yıllık falan. Size önerim 2K 165Hz IPS monitörden aşağı almayın. Bu kart 2K kartı zaten.

İmzamda kullandığım monitör yazıyor. Monitörüm 3 yıllık falan. Size önerim 2K 165Hz IPS monitörden aşağı almayın. Bu kart 2K kartı zaten.
Hocam size birde bir sorum olacaktı Nvidia dün rtx4000 serisi alan kişilere Redfall oyununu vereceğini aciklamis tarihler uyuşuyor fakat ben hepsiburada üzerinden aldım yinede talep edebiliyor muyum?

Hocam size birde bir sorum olacaktı Nvidia dün rtx4000 serisi alan kişilere Redfall oyununu vereceğini aciklamis tarihler uyuşuyor fakat ben hepsiburada üzerinden aldım yinede talep edebiliyor muyum?
Alırken ilanda öyle bir ibare yoksa alamazsınız diye tahmin ediyorum ama emin olmak için müşteri hizmetlerine yazın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı