Gigabyte RX 5600XT alınır mı?

Şu model çok daha mantıklı olur. Seçtiğin modelin soğutması pek iyi değil.

Hocam sistem düzgün soğutmaya sahipse hiçbir ısınma problemi olmaz. Ekran kartı boşta 29-35 derece arası oyunlarda Max 63 dereceyi gördüm. RDR 2 o da.

Hocam sistem düzgün soğutmaya sahipse hiçbir ısınma problemi olmaz. Ekran kartı boşta 29-35 derece arası oyunlarda Max 63 dereceyi gördüm. RDR 2 o da.
Zaten Gigabyte çok ısınır demedim, soğutması pek iyi değil dedim. Çok iyi soğutmalı bir sistemde belki Gigabyte de düşük sıcaklıkta çalışabilir ama aynı koşullarda TUF Evo kesinlikle daha çok daha düşük sıcaklıklarda çalışacaktır.
Gigabyte RX 5600 XT Gaming OC
Ek olarak o modelin soğutması zaten iyi 😀

Zaten Gigabyte çok ısınır demedim, soğutması pek iyi değil dedim. İyi bir sistemde Gigabyte de düşük sıcaklıkta çalışabilir ama aynı koşullarda TUF Evo kesinlikle daha düşük sıcaklıklarda çalışacaktır.
3 Fanlılar saglam hocam. 2 fanlılar ısınıyor sadece. Ha TUF Evo ile çok farkları yok belirteyim.
Ne açıdan hocam performans falan mı?

Aynen öyle hocam Windforce gerçekten çok ısınıyor.
3 fanlı Windforce da ısınmıyor. Bendeki 3 fanlı Windforce 2080S daha 1400RPM 69 derece geçmedi :D.

MSI Mag Forge 101mle nasıl olur peki?

Şu an 3000 TL'ye alınır mı şimdi hocam yoksa İtopya'daki indirim 8 gün devam ediyor beklesem daha iyisi düşer mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı