Gigabyte RX 5600XT alınır mı?

Arkadaşlar İtopya'da bellek hızına 12000 Vatan ve İncehesap'ta 14000 diyor. ASUS'un kendi sitesinde 14000'e varan diyor. Bunu nasıl 14000 yaparım. (Bu arada ASUS TUF 3 5600XT'den bahsediyorum.) Bir de çok fark eder mi?

MSI Mag Forge 101mle nasıl olur peki?

Şu an 3000 TL'ye alınır mı şimdi hocam yoksa İtopya'daki indirim 8 gün devam ediyor beklesem daha iyisi düşer mi?

Hocam kasayı daha önce hiç kullanmadım ortada ki fanın önü kapalı ama kullanan arkadaşlar sıcak çalışmadığını söylemiş. Ben ağustos ayında 3000 TL'ye aldım ama AMD'nin yeni kartları yakında çıkacak onu beklemenizi öneririm.

Boost ile oluyor. Ellemene gerek yok.

Hocam 2080S kullanıyorsunuz gördüğüm kadarı ile şu an benim diğer bilgisayarda Ryzen5 2600 ile kullanıyorum hafif bir darboğaz sorunu var. Ryzen 5 3600'de darboğaz yaşadınız mı?
Hocam o kadar bütçe yok ki.

Belki diğer kartların fiyatı düşebilir ondan söyledim ama bu kart 2 hafta önce 3.5k falandı alabilirsiniz.

Hocam kasayı daha önce hiç kullanmadım ortada ki fanın önü kapalı ama kullanan arkadaşlar sıcak çalışmadığını söylemiş. Ben ağustos ayında 3000 TL'ye aldım ama AMD'nin yeni kartları yakında çıkacak onu beklemenizi öneririm.
Birde forumda 1-2 yerde sorunlu olduğunu gördüm siz sorun yaşadınız mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı