Elektronik Gigabyte RX 6600 7.699 TL

Hocam gün sonunda NVIDIA daha iyi ve daha güçlü bir firma her konuda maalesef keşke adam gibi rakibi olsa da piyasa canlansa

''Gideyim ömrümde kullanmadığım markayı kötüleyeyim''

''Bu piyasada neden rekabet yok hep AMD'nin suçu...''

fiyatlar birbirine yakın olduğu sürecek AMD almam tavrım net bu

Çok yakınmış gerçekten fiyatlar.

Wattman dışında şahsen ciddi yazılım sorunu yok AMD'nın gördüğüm kadarıyla. Bu günlerde Adrenalin uygulamasının açılmama sorunu ortaya çıktı ama onunda konuları tekrar azaldı.
NVIDIA ise RT ve 5090 gibi üst düzey kartları dışında çok büyük bir artısı yok. Fiyatları daha tuzlu ve kas gücüde alt, orta ve üst kartlarında AMD'ya boyun eğiyor. VRAM zaten dediğiniz gibi.

Bu gerekli fanatiklik, gereksiz fanatikliğe dönüşüyor.

Dediginiz gibi elimde sistem olmamış olsa, güzel fiyattan çıksa bende alırım testlerde 4080'e yakın gözüküyormuş güç olarak, alınıp 2K da uzun süre kullanılır.

Hocam ben eskiden RX 570 kullanıyordum başıma gelmeyen kalmadı yalan yok 2 senedir RX 6750XT kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Hocam ben eskiden RX 570 kullanıyordum başıma gelmeyen kalmadı yalan yok 2 senedir RX 6750XT kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
RX 480 için şahsen Wattman dışında bir sorun yaşamadım, RX 570 olan bir sistemimde var ve oda Wattman sorunundan müzdarip. Wattman'ın olayınıda anlattım hocam eski mesajlarda.

RX 480 için şahsen Wattman dışında bir sorun yaşamadım, RX 570 olan bir sistemimde var ve oda Wattman sorunundan müzdarip. Wattman'ın olayınıda anlattım hocam eski mesajlarda.

Windows bazen kafasına göre size sormadan uyumsuz sürücüler yükleyebiliyor. Çoğu kullanıcı fark etmiyor bile benim başıma bir kere gelmişti kahve yapmaya gidip gelene kadar Windows random bir sürücü yüklemişti, adrenalin paneli açılmamaya başlamıştı ondan sonra.

Windows preview sürümlerinde daha sık yaşanıyor bu sorun ama ben normal Windows 10 home kullanıyorum, ona rağmen yaşadım bunu bir kere.

RX 480 için şahsen WattMan dışında bir sorun yaşamadım, RX 570 olan bir sistemimde var ve oda WattMan sorunundan müzdarip. WattMan'ın olayınıda anlattım hocam eski mesajlarda.

Evet hocam mesajınızı okudum ama bence para ödeyen kullanıcı bunlarla ugraşmak zorunda degil bunlar firmayı ilgilendirir ama bellkiki AMD bu işi artık çözmüş tamam yeni driverlara hala çat diye geçemiyoruz ama RX 6000 vs RX 7000 serisi gayet stabil şu anda.

Hocam yazdı AMD orta sınıfta fark yaratır ve uyguna çıkarırsa tercih edebilirim hocam onun dışında fiyatlar yakın olduğu sürece NVIDIA alırım.

@Mekanik12345 kız kardeşim laptop Ryzen işlemcili sürekli yazılımı siliyordu biz kuruyorduk böyle sıkıntılarda yaşamıştık Windows 10'du PC sonra 11 kurdum şu anlık bir problem yok bu da başımızdan geçen bir AMD vakası.

Laptop tarafı hakkında hiç bilgim yok hocam yazık ki eskiden RX 570 kullanırken yemin etmiştim ama AMD almamaya bir daha sonra gidip güzel fiyattan RX 6750XT sistem buldum ve hiçbir sorun yaşamadım artık daha sıcak bakıyorum AMD'ye ileride gene tercih ederim (masaüstü olarak) .

Vallahi hocam işlemcilerine bayılıyorum bende nasıl ekran kartını sevmiyorsam işlemcilerinede hayranım dediğiniz gibi NVIDIA ile yarışmak istiyorsa gözle görülür bir şey yapması gerekir işlemcide Intel'e karşı bunu başardı mesela ben sevindim şahsen

Ona karşı bir önlem almıştım hocam. Sorunun şahsen (Şahsi cihazımda.) dandirik SSD'im kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sandisk SSD Plus'tı eski Windows'un olduğu yer zaten garip takılmalara yol açıyordu, bundan kaynaklı AMD'nın tetiklenmiş olması muhtemel.
Diğer sistemde ise SATA kablosu bozuk olduğu için sapıtıyordu sistem ama kablo değiştikten sonra Wattman gittimi diye test etmedim, direk AMD Adrenalin'in hiç çalışmadığı bir sürüm kurdum oyüzden Wattman hatası istesede veremiyor. Yeni nesil oyunlar dışında sorun yok.

RX 9000 serisi ile sanırım bunu kökten hallederler. Zaten RX 400 ve RX 500 serisi için sanırım güncelleme getirmeyecekler dahada, binevi bozuk kartların üstüne toprak atıp atılım yapacaklar sanırım. Tabi teori. 9000 serisi olmasa bile sonraki seride bir isim olarak sıfırlanma bariz olur, öyle gelir belki.

Hocam yazdı AMD orta sınıfta fark yaratır ve uyguna çıkarırsa tercih edebilirim hocam onun dışında fiyatlar yakın olduğu sürece NVIDIA alırım.
Gücü ve fiyatı, VRAM'i de aynı olduğu halde NVIDIA almayanı şahsen sorgularım hocam, itirazım yok. Aynı fiyata artı olarak Ray Tracing geliyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…