Elektronik Gigabyte RX 6600 7.699 TL

AMD'nin yazılımı zaten yıllardır işlevsiz ve sorunlu bu bilindik bir şey ne kadar VRAM konusunda takdir etsemde yazılım konusunda NVIDIA'nın getir götürünü yapar anca :D

Ne kadar NVIDIA kullanan varsa şunu papağan gibi tekrarlıyor. Ben paralel evrende falan yaşıyorum galiba.

Eskiden NVIDIA kullanırken sizin gibilerin fikirlerine daha çok değer verirdim kendim AMD kart alınca fark ettiğim çoğunuzun bir bildiği yok kulaktan kulağa ne duyuyorsanız onu tekrar ediyorsunuz.

Bu sorunları yaşayanlar ise stabil sistem kurmaktan acizler kusura bakmasın kimse sen 1000 kere WattMan alıp bir kere kendi sisteminden şüphelenmiyorsan, her çıkan sürücüye "bu sürücü bozuk mu, önceki 500 sürücü bozuktu" diyorsan, sorun sensin. Evet, sen bilgisayar kullanmayı beceremiyorsun.

İsim vermeye gerek bile duymuyorum düşünmeye kapasitesi yeten kendini tespit eder zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wattman yaşamıyorum çok uzun süredir ama Adrenalin evet açılmamazlık yapıyor o sinir bozucu.

Sisteminde muhtemelen önceki sürümlerden kalma regedit kalıntıları var. Olay görüntüleyicisinde ryzen master ile alakalı hatalar alıyor olabilirsin ayrıca, bunlar o sürücü çakışması ile alakalı.

Alakası olmayadabilir, sistem stabil değilse oyun sırasında sürücüler çökebilir, sürücüler çökerse muhtemelen adrenalin beraberinde çökecek çünkü.

Ne kadar NVIDIA kullanan varsa şunu papağan gibi tekrarlıyor. Ben paralel evrende falan yaşıyorum galiba.

Eskiden NVIDIA kullanırken sizin gibilerin fikirlerine daha çok değer verirdim kendim AMD kart alınca fark ettiğim çoğunuzun bir bildiği yok kulaktan kulağa ne duyuyorsanız onu tekrar ediyorsunuz.

Bu sorunları yaşayanlar ise stabil sistem kurmaktan acizler kusura bakmasın kimse sen 1000 kere WattMan alıp bir kere kendi sisteminden şüphelenmiyorsan, her çıkan sürücüye "bu sürücü bozuk mu, önceki 500 sürücü bozuktu" diyorsan, sorun sensin. Evet, sen bilgisayar kullanmayı beceremiyorsun.

İsim vermeye gerek bile duymuyorum düşünmeye kapasitesi yeten kendini tespit eder zaten.

Öncelikle var olan bir şeyi inkar edilemez kendi ağzınız ile diyorsunuz AMD ile çok fazla sıkıntı yaşayan insan var bu saatten sonra iyi bir yazılım yapsa bile tercih etmem sacece VRAM konusunda bonkör davranıyorlar onu da takdir ediyorum NVIDIA da o konuda sınıfta kalıyor bunun bilip bilmemekle alakası yok çevremde AMD kullanan herkes NVIDIA geçti şikayetçi yazılım konusunda hatta bir ara sanırsam o kadar kötü yazılım yaptılarki CS hesapları patlıyordu hileden. :D

Ayrıca herkes demişsiniz ama herkes aynı olacak diye bir şey de yok nasıl sizin yorumunuz kendinize göre ise benim yorumumda bu :D

2 yıldır AMD Ryzen 5 5500 RX 6600 kullanıyorum. Yazılımsal bir sorun yaşamadım.

Sorun yaşamadıysanız ne mutlu size şahsen AMD tarafında masaüstü toplarsam Ryzen almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlarım çok memnun.

Öncelikle var olan bir şeyi inkar edilemez kendi ağzınız ile diyorsunuz AMD ile çok fazla sıkıntı yaşayan insan var bu saatten sonra iyi bir yazılım yapsa bile tercih etmem sacece VRAM konusunda bonkör davranıyorlar onu da takdir ediyorum NVIDIA da o konuda sınıfta kalıyor bunun bilip bilmemekle alakası yok çevremde AMD kullanan herkes NVIDIA geçti şikayetçi yazılım konusunda hatta bir ara sanırsam o kadar kötü yazılım yaptılarki CS hesapları patlıyordu hileden. :D

Ayrıca herkes demişsiniz ama herkes aynı olacak diye bir şey de yok nasıl sizin yorumunuz kendinize göre ise benim yorumumda bu :D

Sorun yaşamadıysanız ne mutlu size şahsen AMD tarafında masaüstü toplarsam Ryzen almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlarım çok memnun.

Ekran kartı veya işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. CS2 de 180Hz için sabit 180FPS alamıyorum.

Ekran kartı veya işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. CS2 de 180Hz için sabit 180FPS alamıyorum.

Ekran kartı konusundan güç olarak bilgim yok AMD tarafında ama işlemci alacaksanız Ryzen 7min almanızı tavsiye ederim. Ayrıca NVIDIA ile Ryzen iyi çalışıyor NVIDIA GPU larınada bakabillirsiniz.

Hocam belirtmem gerek Wattman ekran kartı kaynaklı bir sorun değil. Oyunda bir hata olsa bile Wattman yemeniz çok muhtemel. Dediğim gibi ben eskiden günde 10 defa Wattman yiyordum, AM4'e geçince (Ekran kartı aynı.) düzeldi sorun. Windows'ta ki bir sorun bile aslında Wattman'ı tetikliyor, binevi AMD'nın kendi koruma prosedürü. Bir hata gördümü GPU'nun şalterini indiriyor ama insanlar her Wattman görünce ekran kartına suç atmakta.

Tabi Nvidia gibi davransa ve her soruna burnunu sokmasa AMD Adrenalin bir sıkıntı çıkmazdı büyük ihtimalle. Neden böyle bir saçmalık var bilmiyorum.

Dediğiniz o ban meselesi ise AMD'nın gecikme önleyici bir teknolojisi kaynaklıydı. Onu düzelttiler ve Valve'da haksız banları çekti. Aynı sorundan bazı mouse şirketleride müzdaripti.

Hocam belirtmem gerek WattMan ekran kartı kaynaklı bir sorun değil. Oyunda bir hata olsa bile WattMan yemeniz çok muhtemel. Dediğim gibi ben eskiden günde 10 defa WattMan yiyordum, AM4'e geçince (ekran kartı aynı.) Düzeldi sorun. Windows'ta ki bir sorun bile aslında WattMan'ı tetikliyor, bir nevi AMD'nın kendi koruma prosedürü. Bir hata gördümü GPU'nun şalterini indiriyor ama insanlar her WattMan görünce ekran kartına suç atmakta.

Tabii NVIDIA gibi davransa ve her soruna burnunu sokmasa AMD Adrenalin bir sıkıntı çıkmazdı büyük ihtimalle. Neden böyle bir saçmalık var bilmiyorum.

Dediğiniz o ban meselesi ise AMD'nın gecikme önleyici bir teknolojisi kaynaklıydı. Onu düzelttiler ve Valve'da haksız banları çekti. Aynı sorundan bazı mouse şirketleride müzdaripti.

Hocam gün sonunda NVIDIA daha iyi ve daha güçlü bir firma her konuda maalesef keşke adam gibi rakibi olsa da piyasa canlansa :) bu arada ben sadece yazılım olarak konuştum WattMan ile alakalı bir şey demedim bilginiz olsun.

Hocam gün sonunda NVIDIA daha iyi ve daha güçlü bir firma her konuda maalesef keşke adam gibi rakibi olsa da piyasa canlansa :) bu arada ben sadece yazılım olarak konuştum WattMan ile alakalı bir şey demedim bilginiz olsun.

9070XT iyi fiyattan çıkarsa(umarım çıkar) orta segmentte yok eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
9070XT iyi fiyattan çıkarsa(umarım çıkar) orta segmentte yokeder.

Vallahi hocam şahsen dediğiniz gibi uygun fiyatlara güçlü ekran kartı çıkartırsa NVIDIA fan boyu değilim ileride masaüstü toplayacağım şans veririm ama fiyatlar birbirine yakın olduğu sürecek AMD almam tavrım net bu konuda işlemci konusunda kesin Ryzen almayı düşünüyorum ama arkadaşlarım çok mutlu sıkıntı yaşamadılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı