Gigabyte RX 6600 Eagle modelinin Afterburner ayarları ne olmalı?

Benchmark programı.
kaç para hocam bende alimmi gerek varmı

@ahmetgirgin

Direkt normal Time Spy testini yapmanız yeterlidir. Test otomatik olacağı için siz sadece program içerisinden Time Spy'ı indirip ardından ''Run'' tuşuna basıp yaklaşık 8-9 dakika bekleyeceksiniz. Test bittikten sonra sonuçlar kısmı çıkacak, o kısmın SS'ini buraya atmanız yeterli olacaktır.

@Teğmen34

Gerek var diyemem ama alınmasını öneririm, şu anki fiyatındansa 2 hafta sonra gelecek indirimlerde 7.5 TL'ye kesinlikle değer.

GPU-Z programından ekran görüntüsü atar mısın? Aynı karta sahibim, OC yapıp dünyada en iyi OC'li RX 6600'ü olan ilk 4 kişiden birisiyim. Eğer bellekler vs. aynı çıkarsa kafadan değer SS'i atarım.

Bu arada OC'yi Afterburner programından değil, direkt AMD Software üzerinden yapmak lazım.

@kino hocam bu arada size önerim minimum frekans değerini, maksimum frekans değerinin 100-200 altı değer olarak girmeniz olacaktır. Daha stabil ve istikrarlı performans alırsınız.

Hocam Gigabyte Radeon RX 6600 Eagle 8G 8 GB modeli ekran kartını kullanıyorum sıcaklık değerleri iyi olduğu için aldım ama ben pek anlamadığım için rahatsız oldum boşta sadece arkada Discord ve tarayıcı açık 58 derece bu normal bir değer mi? Ekran kartını aldıktan sonra sadece takıp çalıştırıp driverlarını kurdum o kadar başka ayar yapmadım bu soğutmayı etkileyen başka bir ayar gerekiyor mu? İlk attığım görsel boştaki değerler, ikinci görsel PES 2021 oyunundaki değerler bağlantı yeri sıcaklığı 92 dereceye kadar çıkıyor yardımcı olur musunuz bu konu hakkında
@Motionless IN White @kino

Ekran görüntüsü 2022-06-01 041704.png
unknown.png
Ekran görüntüsü 2022-06-01 043036.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı