RX 6600 Gigabyte Eagle alınır mı?

Fighter modeline bulaşmanı pek önermem, o kadar para veriyorsun sonuçta ne tipi var ne de soğutması iyi.
Fighter 6600 XT kullanıyorum. Tipsizlik konusunda haklısın. Soğutma konusunda idare eder. Maksimum 75 gördüm. Biostar kadar batırmamışlar en azından. Pulse 6600 XT'de 72 derecelere kadar çıkıyor. Asus Dual almak daha mantıklı tabii. Soğutma konusunda Fighter'dan 1 adım daha önde.
Zaten 6600 ve 6600 XT çok güç çeken kartlar değiller, biliyorsun. Isınma konusunda başarılılar.
Fighter modeline karşı ön yargı çok var (senden bahsetmiyorum). Forumda 6600 XT ile ilgili doluca inceleme ve yorum var fakat bu model hakkında bir inceleme yayınlamayı düşünüyorum yakın vakitte.

Maksimum 75 gördüm.

Aslında ben hotspot sıcaklığı için konuşmuştum, 75 derece sıcaklığa çok rahat 95+ derece hotspot eşlik ediyordur. Onun haricinde zaten giriş seviyesi bir model olduğu için 75 derece kabul edilebilir. Mesela benim 6600 Eagle ekran kartım oyunlarda 65 dereceyi görmüyor. RDR 2 gibi bir oyunda ayarları fullememe rağmen 59-60 derece sıcaklıkta. Fan devrini ise maksimum %60 yaptım 1850-1900 RPM hızlarda dönüyor.

@Motionless IN White Hotspot sıcaklığını tam hatırlamamakla beraber 85-90 derece arası olduğunu hatırlıyorum. Bu aralar yoğun olduğum için PC'yi açmayalı baya oldu. Eagle serisinin soğutması daha iyi elbette. Üstüne 6600'ün daha az güç tüketmesiyle birlikte 65 dereceler gayet iyi değerler. Red Devil ile benimkinin arasında 900TL fark vardı, vermedim. Zaten kart aşırı güç tüketmiyor, aşırı da ısınmıyor. Aslında 900TL verilebilir bir rakamdı ama ekonomik olarak bunu alabildim. Şuanda memnunum, bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı