Gigabyte RX 9060 XT 16 GB OC vs Sapphire Pulse RX 9060 XT 16 GB OC

Yani 4000-4500e olursa iyi olur. Görsel olarak MSI kasalar hoşuma gidiyor aslında ama içindeki güç kaynağı nasıldır kasa uygun mudur parçalar için bir bilgim yok.

Hocam zaten çoğu parçalar herkesin kullandığı parçalar hepsi uyumludur.

Hocam zaten çoğu parçalar herkesin kullandığı parçalar hepsi uyumludur.
Önerilerin için çok teşekkür ederim. Bakınırken karşıma şöyle bir sistem çıktı buna ne diyorsunuz: HANGIONUR-FRIDAY 3

İşlemcinin anakarta fazla geleceğini söylüyor bazı arkadaşlar işlemciyi 14400f veya 12400fe düşürsem alınır mı sizce?

Önerilerin için çok teşekkür ederim. Bakınırken karşıma şöyle bir sistem çıktı buna ne diyorsunuz: HANGIONUR-FRIDAY 3

İşlemcinin anakarta fazla geleceğini söylüyor bazı arkadaşlar işlemciyi 14400F veya 12400FE düşürsem alınır mı sizce?

Buradaki asıl sorun o parayı verip iyi işlemci almak değil kötü anakart almak gibi durıyor.

40klık sistemin ekran kartının 5060 Ti olması beni cezbetti sanırım. Anakart dolayısıyla benim toplamaya çalıştığım daha mı mantıklı olur hocam?

5060 Ti takana kadar 9060XT takın diğer parçalar da iyi olsun hocam. Bütçe söyleyin de hazır sistem bakalım. Veya tek tek toplayalım.

5060 Ti takana kadar 9060XT takın diğer parçalar da iyi olsun hocam. Bütçe söyleyin de hazır sistem bakalım. Veya tek tek toplayalım.
Ben ileride tekrar yükseltmeyi pek düşünmüyorum açıkçası onu belirteyim, sadece 16gb ram daha eklerim sanırım. Bütçem maksimum 40k. Bileşenlerin bilindik markalar olursa benim için daha iyi olur hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı