Elektronik Gigabyte RX 9070 XT Gaming O.C ekran kartı 33.221 TL!

Makaleler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
Meslek
Öğrenci
Gigabyte Radeon Rx 9070 Xt Gaming Oc 16gb 256 Bit Gddr6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

1746457218124.png

Şu ana kadarki en ucuz fiyat olmasının yanı sıra en ucuz RX 9070 XT modeli. Satıcısı Tebilon, yani güvenilir. RTX 5070 Ti ile RX 9070 XT arasındaki fiyat çatışmasının ekmeğini tüketici olarak biz yiyoruz 😎

Ayrıca çoğu karta peşin fiyatına 3 taksit imkanı da sunuyor. Bence iyi bir fırsat.

Peşin fiyatına taksitle alacaksan alınabilir gibi. Ben mi fazla cimriyim bilemiyorum ancak daha ucuz bir modeli varken 5K civarı daha fazla vermezdim ben olsam :D

Peşin fiyatına taksitle alacaksan alınabilir gibi. Ben mi fazla cimriyim bilemiyorum ancak daha ucuz bir modeli varken 5K civarı daha fazla vermezdim ben olsam :D
Uzun süre kullanmak istiyorum ve overclock potansiyeli kafamı kurcalıyor. Bu paraya çıkmışken 5070 Ti mı alsam diye düşündürmüyor da değil.

Hepsiburada'ya 40k ve altı fiyata gelirse alacağım zaten :)
Ben de aynı şeyi tercih ederdim :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de aynı şeyi tercih ederdim :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nitro+'ın 12pin oluşu, tipi ve soğutması çok güzel. Yine de ikinci el avantajı büyük 5070 Ti'ın.

Fakat 5070 27bin lirayken 5070 Ti'a o fark değer mi bilemiyorum.

Almayınki normal fiyatlarına düşsünler. Tabii para sizin paranız başka bir şey demem. Bir de İzmir'den söyleyecekseniz HepsiJet kargocusu benim monitörü aramadan yazmadan şok'a bırakıp gitmişti onu göze alarak düşünün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı