Gigabyte S2H & MSI GTX 1660 Super Gaming X vs Gigabyte Aorus m & Gigabyte GTX 1660 Super

• Konuyu başlatan Em1RST
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 3.029
Bütçe
5000TL Civarı
Sığar. Aynı kasayı ve aynı ekran kartını kullanıyorum. Hatta aynı anakartı ve düşündüğünüz işlemciyi 😀. 3 Fanlıyı tavsiye ederim soğutması 2 Fanlıya göre gerçekten fark ediyor.
Tamamdır teşekkür ederim. Eğer ekran kartsız bu özelliklerde sistem bulursanız yazarsanız sevinirim

Tamamdır teşekkür ederim. Eğer ekran kartsız bu özelliklerde sistem bulursanız yazarsanız sevinirim
Neden toplu sistem arıyorsunuz? Ben ilk denememe rağmen sorunsuz şekilde kendim topladım. Sistem toplama videoları çok yardımcı oldu :).

O zaman Gigabyte 1660S olan ikiliyi tercih edin. Mümkünse de anakartı Aorus m yerine Aorus Elite seçin.
Aorus Elite tercih etmeyin. Mosfet soğutucuları hileli. Ayrıca USB 3.1 Gen 2 gibi güncel teknolojiler üstünde bulunmuyor. Elite sadece ATX boyutu RGB fetişi ve 2. M2 Slotu dışında başka hiç bir işe yaramıyor.

Ekran karsız olarak buna bakabilirsin. Birkaç özelleştirme ile mükemmel olur :)

Ekran karsız olarak buna bakabilirsin. Birkaç özelleştirme ile mükemmel olur :)
İçinde ki SSD kronik sorunlu, anakart giriş model, güç kaynağı iyi değil (Malesef Aerocool iyi bir marka ancak uygun fiyatlı ürünleri her zaman kötü.) Kasa hakkında pek bir fikrim yok ancak Corsair'den şahsi olarak çok memnunum.

İçinde ki SSD kronik sorunlu, anakart giriş model, güç kaynağı iyi değil (Malesef Aerocool iyi bir marka ancak uygun fiyatlı ürünleri her zaman kötü.) Kasa hakkında pek bir fikrim yok ancak Corsair'den şahsi olarak çok memnunum.
Kasa gayet iyi. Hava akışı olarak Spec Delta modelinden iyi. Güç kaynağını kullanıyoruz ve gayet memnunuz ama isterse High Power veya Silverstone modellerle değiştirebilir. Anakart olarak da B450 Pro4 yapması lazım. Onu ekleyecektim ama bunu yazınca buraya yazayım dedim :)
SSD ise "bence" kötü değil ama isterse paraya kıyıp Kingston A400 yapabilir.

Kasa gayet iyi. Hava akışı olarak Spec Delta modelinden iyi. Güç kaynağını kullanıyoruz ve gayet memnunuz ama isterse High Power veya Silverstone modellerle değiştirebilir. Anakart olarak da B450 Pro4 yapması lazım. Onu ekleyecektim ama bunu yazınca buraya yazayım dedim :)
SSD ise "bence" kötü değil ama isterse paraya kıyıp Kingston A400 yapabilir.
Sorun SSDnin kötülüğü değil, kronik sorunlu olması. Ayrıca bu seviye bir sistemde Pro modeline yükseltme neden gerekli olsun? Aynı mosfet hilesi Pro modelinde de var. Gayet açık reddit gibi yerlerden bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı