Gigabyte ve ASUS'un 3060 ekran kartı arasında fark var mı?

ahmettlsy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bakmakta olduğum hazır sistemlerde birinde Gigabyte GeForce RTX 3060 eagle diğerinde ise ASUS RTX 3060 var bu sistemlerin arasında neredeyse 1500-2000 TL arası fark oluyor ekran kartlarının birbirinden farklı fiyatı olduğu için. Gigabyte yaklaşık 8.000 TL, ASUS ise 10.000 TL. Sormak istediğim soru şu aralarında çok fark olur mu oyunlarda FPS farkı vs.

Marka ve soğutma farkı var. FPS ise 1-2 falan oynar. Daha ucuz olanı alın.

Merhaba, bakmakta olduğum hazır sistemlerde birinde Gigabyte GeForce RTX 3060 eagle diğerinde ise ASUS RTX 3060 var bu sistemlerin arasında neredeyse 1500-2000 TL arası fark oluyor ekran kartlarının birbirinden farklı fiyatı olduğu için. Gigabyte yaklaşık 8.000 TL, ASUS ise 10.000 TL. Sormak istediğim soru şu aralarında çok fark olur mu oyunlarda FPS farkı vs.
Hocam hangisi ucuzsa onu alın, tabi soğutması da aşırı kötü olmasın.

Aynı ekran kartları arasında oyundan oyuna değişmekle birlikte en fazla 2-3 fps oynar. Ayrıca pahalı olan çok fps verir diye birşey yok. Fiyat farkı soğutma, sessizlik gibi konulardan dolayı olur.

Aynı ekran kartları arasında oyundan oyuna değişmekle birlikte en fazla 2-3 fps oynar. Ayrıca pahalı olan çok fps verir diye birşey yok. Fiyat farkı soğutma, sessizlik gibi konulardan dolayı olur.
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...ran-karti-gv-n3060eagle-12gd-pm-HBC000000CH3R

hocam ekran kartı bu benim pek bir bilgim yok gigabyte markası güvenilir midir ? yani sizin dediğiniz gibi soğutmasında sorun olmaz değil mi ben genellikle hikaye ve fps oyunları oynuyorum bu arada işlemci de ryzen 5 5500

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı