Gigabyte ve EVGA Nasıldır?

Noggola

Hectopat
Daha fazla  
Bu markalar anakart ve ekran kartlarında MSI ve ASUS'a göre nasıllar? Neden sistem tavsiyelerinde hiç bulunmuyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
EVGA'nın anakartları resmi olarak uzun bir süredir gelmiyor. Hatırladığım kadarıyla 70 serisi anakartlarda gelmişti birkaç model. Ekran kartı geliyor fakat uzun sürebiliyor gelmesi, gelse de stok sorunu oluyor. EVGA anakart için Amazon gibi platformlar şart, oradan da her ürün gönderilmiyor.
Gigabyte'ın AORUS serisi dışında bir ürün kullanmadım. AORUS serisi faz sayısı bakımından zengin.
Asus ve MSI'dan bana göre daha başarılı ürünler üretiyor her iki firma da.

Özellikle EVGA gayet başarılı ekran kartları üretiyor. Anakartları çok bulunmuyor Türkiye'de. Satıcı firmalar genelde bilindik markalara yatırım yaparlar. (Bu forumda kileri devre dışı bırakarak yazıyorum.) EVGA piyasada çok bilindik bir marka değil ama sokağa çıktığın zaman ASUS ve MSİ markasını bilen çok fazla insan bulursun. Bilmiyorum belkide markanın Türkiye politikası böyledir. Ama bulursan alabilirsin. Gayet iyi ürünler çıkarıyorlar. Sistem toplama videolarında da stokta çok bulunmayan markalar olduğu için kullanılmıyor. Sen o videolarda ekran kartının modeline bak. Mesala 1050 Ti alın dediyse MSİ veya ASUS almak zorunda değilsin. EVGA'da alabilirsin.

EVGA'yı pek duymadım ama Gigabyte daha çok anakart üretiminde kendini geliştirmiş bir firma, 8 yıldır Gigabyte anakart kullanıyorum gayet iyi şu an için de sistem toplamada tercih edilebilir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı