Gigabyte vs Kingston A400

Bütçe
260
Aynı fiyata 240GB 2 SSD buldum. Birisi Kingston A400 birisi Gigabyte hangisini tavsiye edersiniz?
Hiçbiri.

@Rambo Okan Güler hocam, Gigabyte'ın SATA SSD'sinde 64MB Toshiba DRAM var. Patriot ve AS340'dan iyi midir?
Hocam detaylı araştırmadım ama Gigabyte'ın o modelinde bulunmaması gerekiyordu. Olsa olsa SRAM bulunuyordur, Patriot ve Apacer'da olduğu gibi. Sahip oldukları kontrolcüler DRAM-less çünkü. Eğer 64 MB bulunuyorsa Patriot ve Apacer yerine daha iyi bir seçim olabilir.

Apacer Panther AS340.
Şahsen Patriot güzel olsa bile sorun yaşayan bir kaç kişi var. Ha bu demek sorunlu mu kesinlikle hayır. Her SSD'de sorun yaşayan olur ancak bunların oranı Apacer'e göre bir tık fazla. Apacer AS340 öneririm.

Hocam detaylı araştırmadım ama Gigabyte'ın o modelinde bulunmaması gerekiyordu. Olsa olsa SRAM bulunuyordur, Patriot ve Apacer'da olduğu gibi. Sahip oldukları kontrolcüler DRAM-less çünkü. Eğer 64 MB bulunuyorsa Patriot ve Apacer yerine daha iyi bir seçim olabilir.
Evet, DRAM değil SRAM varmış. Patriot yerine önerebiliriz o zaman.
Öyle bir şey yok, tam olarak nereden öğrenmiştiniz?
Geçenlerde birisi şöyle bir dosya paylaştı;

Doğruluğu kesin değil ama baktığım kadarı ile genel olarak doğru bilgiler verilmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı