Efe İyican879
Femtopat
Aynı fiyata 240GB 2 SSD buldum. Birisi Kingston A400 birisi Gigabyte hangisini tavsiye edersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbiri.Aynı fiyata 240GB 2 SSD buldum. Birisi Kingston A400 birisi Gigabyte hangisini tavsiye edersiniz?
Hocam detaylı araştırmadım ama Gigabyte'ın o modelinde bulunmaması gerekiyordu. Olsa olsa SRAM bulunuyordur, Patriot ve Apacer'da olduğu gibi. Sahip oldukları kontrolcüler DRAM-less çünkü. Eğer 64 MB bulunuyorsa Patriot ve Apacer yerine daha iyi bir seçim olabilir.@Rambo Okan Güler hocam, Gigabyte'ın SATA SSD'sinde 64MB Toshiba DRAM var. Patriot ve AS340'dan iyi midir?
Öyle bir şey yok, tam olarak nereden öğrenmiştiniz?@Rambo Okan Güler hocam, Gigabyte'ın SATA SSD'sinde 64MB Toshiba DRAM var. Patriot ve AS340'dan iyi midir?
Evet, DRAM değil SRAM varmış. Patriot yerine önerebiliriz o zaman.Hocam detaylı araştırmadım ama Gigabyte'ın o modelinde bulunmaması gerekiyordu. Olsa olsa SRAM bulunuyordur, Patriot ve Apacer'da olduğu gibi. Sahip oldukları kontrolcüler DRAM-less çünkü. Eğer 64 MB bulunuyorsa Patriot ve Apacer yerine daha iyi bir seçim olabilir.
Geçenlerde birisi şöyle bir dosya paylaştı;Öyle bir şey yok, tam olarak nereden öğrenmiştiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.