İki SSD arasında kaldım. PNY'de ısı sensörü yokmuş galiba bir de PNY SSD ile ilgili çok fazla teknik bilgi yazılmamış satış sitelerinde mesela Gigabyte ile ilgili.
TRIM ve S.M.A.R.T destekli falan yazılmış daha bir sürü detay verilmiş ama PNY ile ilgili pek bilgi yok yardımcı olur musunuz?
100 TBW diyor yani 100 TB mı garanti sunduğu yazma? Bu SSD toolbox S.M.A.R.T gibi bir şey mi hani Technopat'ın videosunda SSD'nin sağlığını ölçmek için kullanmışlardı, Storage Configurator ne oluyor? 2, 000, 000 hour mtbf ne anlama geliyor?
Çok detay sordum ama inanın bilgim yok hiç kusura bakmayın
Dostum sana tavsiyem N11 üzerinden yeni hesap açıp yeni kullanıcı kuponu ile 347 TL olan PNY SSD'yi 272TL'ye alman. Ayrıca Nays kullanıyorsan %10 cashback ile 27TL de iade ederek 245 TL'ye almış oluyorsun. N11 satıcısı da İncehesap.
Dostum sana tavsiyem N11 üzerinden yeni hesap açıp yeni kullanıcı kuponu ile 347 TL olan PNY SSD'yi 272TL'ye alman. Ayrıca Nays kullanıyorsan %10 cashback ile 27TL de iade ederek 245 TL'ye almış oluyorsun. N11 satıcısı da İncehesap.