287352
Centipat
Arkadaşlar benim bir sorunum var. Özellikle yüksek FPS oyun oynadığım zaman mikro kekeleme sorunu oluyordu. Az önce bilgisayar mavi hata verdi. Hata "nvlddmkm.sys" idi. Ben de araştırdım ve ekran kartı driver da ya da fiziksel olarak ekran kartının kendisinde problem olacağını okudum. DDU programı ile Windows güvenli mod ile ekran kartı Driver'ını kaldırdım, ve tekrar NVIDIA sitesinden güncel driver indirdim. Driver kurulum sırasında bir sorun olmuyor, fakat bir şey takıldı gözüme. Windows > System32 > Drivers klasörün içinde "nvlddmkm.sys" dosyası yok?
Anlayamadım, bazı kullanıcılar bu mavi ekran hatası için NVIDIA driver içinde ki bu dosyayı bir yöntem ile Windows Drivers klasörün içine atın diyor, ama ben de böyle bir dosya yok? Ekran kartı bozuk mu? Bu arada ağır grafik isteyen oyunlar da ekran kartı sıcaklığı kısa bir zaman sonra 85 dereceye sabitleniyor. Gigabyte'ın bu modelinde kronik ısınma problemi varmış. Bu yüzden Revizyon 2 sürümünü çıkarmışlar piyasaya...Garantiye göndermeden önce ben de emin olmak istiyorum. Bu hata neden olur, ve neden Windows'un Driver klasöründe bu dosya yok?
Bu arada bu ürünü 2. el olarak satın almıştım. Ekran kartı clock hızı yüksek grafikli oyunlar da 1920-50 arasına kadar çıkıyor. Bu normal mi? Ben OC yapmadım. Acaba farklı bir BIOS mu yüklenmiş?
Bu arada bu ürünü 2. el olarak satın almıştım. Ekran kartı clock hızı yüksek grafikli oyunlar da 1920-50 arasına kadar çıkıyor. Bu normal mi? Ben OC yapmadım. Acaba farklı bir BIOS mu yüklenmiş?
Son düzenleyen: Moderatör: