Gigabyte Windforce RTX 4070 vs MSI 5060 Ti 2X

• Konuyu başlatan Onurga
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 59

Onurga

Kilopat
Merhaba, arkadaşım için ekran kartı bakıyoruz ancak 3 fanlı Windforce 4070 OC 12 GB mi baksak yoksa MSI 2 fanlı 5060 Ti 16 GB mı baksak karar veremedik. Fiyatları yakın duruyor. Isınma ve performans açısından hangisini önerirsiniz?
Edit: Aynı şekilde ASUS 5060 Ti 2X ekran kartlarını da düşünüyoruz.

Merhaba, arkadaşım için ekran kartı bakıyoruz ancak 3 fanlı Windforce 4070 OC 12 GB mi baksak yoksa MSI 2 fanlı 5060 Ti 16 GB mı baksak karar veremedik. Fiyatları yakın duruyor. Isınma ve performans açısından hangisini önerirsiniz?
Edit: Aynı şekilde ASUS 5060 Ti 2X ekran kartlarını da düşünüyoruz.

4070 bakabilirsiniz tabii sıfır bakmayın, gerçi 22-23K fiyat 4070 sıfırı için ideal fiyattır piyasasına bakmadım ama eski kart diye fiyatını öldürmeye çalışanlar var. Marka için soğutma farkları şimdilik olmaz ama 2 sene sonra gerçek kaliteleri gün yüzüne çıkar, tabii en büyük 3 markada uzun sürede bakımsız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum sonuçta Galax - PNY vs. almıyorsunuz.

4070 bakabilirsiniz tabii sıfır bakmayın, gerçi 22-23K fiyat 4070 sıfırı için ideal fiyattır piyasasına bakmadım ama eski kart diye fiyatını öldürmeye çalışanlar var. Marka için soğutma farkları şimdilik olmaz ama 2 sene sonra gerçek kaliteleri gün yüzüne çıkar, tabii en büyük 3 markada uzun sürede bakımsız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum sonuçta Galax - PNY vs. almıyorsunuz.
Sıfır bakıyorduk. Arkadaşım 3 fanlı 5060ti bakıyordu aslında ama daha uygun fiyatlı olsun diye 2 fanlı modellere yöneldi ben de acaba o fiyatta 3 fanlı 4070 daha iyi olmaz mı diye düşünüyordum ancak gigabyte için nasıl bir performans bekleriz hiç kestiremedim.

Sarı sitede sıfır 17.5k'ya 3080ti var onlara bak istersen.

Param güvende kabul ederlerse veya sana yakınsa gidip görüp alabiliyor isen bayağı güzel ama ikiside olmuyorsa riske girme.

Bunlar harici başlıktaki sorunuzun cevabı ise 2-3k'dan fazla fiyat farkı yok ise 4070 alın.

Sıfır bakıyorduk. Arkadaşım 3 fanlı 5060 Ti bakıyordu aslında ama daha uygun fiyatlı olsun diye 2 fanlı modellere yöneldi ben de acaba o fiyatta 3 fanlı 4070 daha iyi olmaz mı diye düşünüyordum ancak Gigabyte için nasıl bir performans bekleriz hiç kestiremedim.

Gigabyte kullanmadım ama kaliteli marka, sorun yaşayanı görmedim.

Sarı sitede sıfır 17.5k'ya 3080ti var onlara bak istersen.

Param güvende kabul ederlerse veya sana yakınsa gidip görüp alabiliyor isen bayağı güzel ama ikiside olmuyorsa riske girme.

Bunlar harici başlıktaki sorunuzun cevabı ise 2-3k'dan fazla fiyat farkı yok ise 4070 alın.
Arkadaşım özellikle Asus istiyor başlığa MSI yazmış bulundum, ben gigabyte 4070 görünce 5060ti yerine daha mantıklı olmaz mı diye düşündüm. Onun dışında öneriler için teşekkür ederim ama arkadaşım direkt mağazadan sıfır ister muhtemelen ahah. Çok güvenemez bu şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı