Gigabyte X570 UD PCIe versiyonu 3.0 mı 4.0 mı?

EnesB1

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, anakartımın özelliklerinde Ultra-Fast NVMe PCI-e 4.0/3.0 X4 M.2 connector yazdığını görüyorum. Yeni bir M.2 SSD alacağım Samsung 980 ya da 990 Pro düşünüyorum ancak bu SSD'ler benim anakartımla uyumlu mudur? Teşekkürler.

Anakart: Gigabyte X570 UD.

Teşekkür ederim cevaplar için. Bir sorum daha olucak bilgisayarımı yükseltmeye çalışıyorum işe ssdden başlamak istedim sonrasında da Psu ekran kartı ve işlemci olarak devam etmeyi düşüyorum. Önerileriniz nedir sizce ne yapmalıyım ne yapmamalıyım ?

Zotac RTX 2060 EKRAN KARTI
Gigabyte X570 UD ANAKART
AMD Ryzen 5 3600X İŞLEMCİ (Wraith Prism SOĞUTUCU)
James Donkey 512 GB M.2 SSD
Apacer Panther 2*8 3200 MHz RAM
Gamepower 650W Bronze ATX PSU

Teşekkür ederim cevaplar için. Bir sorum daha olucak bilgisayarımı yükseltmeye çalışıyorum işe ssdden başlamak istedim sonrasında da Psu ekran kartı ve işlemci olarak devam etmeyi düşüyorum. Önerileriniz nedir sizce ne yapmalıyım ne yapmamalıyım ?

Zotac RTX 2060 EKRAN KARTI
Gigabyte X570 UD ANAKART
AMD Ryzen 5 3600X İŞLEMCİ (Wraith Prism SOĞUTUCU)
James Donkey 512 GB M.2 SSD
Apacer Panther 2*8 3200 MHz RAM
Gamepower 650W Bronze ATX PSU

Bütçeye bağlı, nedir?

Bütçeyi tam bilmiyorum ne kadar ayırabilirim belki zaman göstericek ufak ufak geliştirmeyi düşünüyorum işte bu sistemi. Aslında performansından memnunum ama hem biraz daha kaliteli oyunlar oynamak istiyorum hemde sistem daha güncel kalsın istiyorum

Değiştirmeye önce PSU sonra disk diye başla. Elindekileri satarsan R5 5600 falan diye ilerlersin. Tabii kaliteli oyun derken 3a oyunlardan bahsediyorsan ekran kartına öncelik ver.

Psuda hemen almam gerekenlerden, Samsung 980 proyla elimdeki Gamepower 650 PSU sıkıntı yaşamaz dimi? Sonrasında da galiba 850w düzgün bi PSU alacağım herhalde yanlış düşünmüyorum değil mi?

Psuda hemen almam gerekenlerden, Samsung 980 proyla elimdeki Gamepower 650 PSU sıkıntı yaşamaz dimi? Sonrasında da galiba 850w düzgün bi PSU alacağım herhalde yanlış düşünmüyorum değil mi?

6800 XT civarı kartlar taksan bile maksimum 700W gerekir. O kadar uçmaya gerek yok bence. Disk ile güç kaynağı pek alakalı değil, sıkıntı olmaz. Fakat disk için öneri konusu açmak isteyebilirsiniz. Üst seviye diskler hakkında pek bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı