Gigabyte Z170-hd3 ve Core i5 6500 Sistem

Ramazan4223

Hectopat
Daha fazla  
Değiştir dediğiniz parçalar var mi ?

İntel Core i5 6500
Gigabyte Z170-hd3
Crucial 240 GB BX200
Seagate 3.5" 1 TB Barracuda
Msi GTX 970 Gaming 4G
Gskill 8 GB Ripjawsv
Thermaltake Core v31
Cooler Master Seidon

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciye su soğutma almanıza gerek yok. Basit bir hava soğutma işinizi görebilir zaten çarpan kilidi kapalı bir işlemci yani O.C yapmaya müsait değil. Su soğutmayı çıkarıp i5 6600 almanızı öneririm.

O işlemciye su soğutma almanıza gerek yok. Basit bir hava soğutma işinizi görebilir zaten çarpan kilidi kapalı bir işlemci yani O.C yapmaya müsait değil. Su soğutmayı çıkarıp i5 6600 almanızı öneririm.
overclock anlamadıgınız belli insanları yanlıs yönlendirmeyin. youtube non k overclock yazmanız yeterli i5 6500 ü adamlar 4.3 ghz üstü calistirabiliyorlar araştırmadan yorum yapmayınız.

overclock anlamadıgınız belli insanları yanlıs yönlendirmeyin. youtube non k overclock yazmanız yeterli i5 6500 ü adamlar 4.3 ghz üstü calistirabiliyorlar araştırmadan yorum yapmayınız.

Çarpan kilidi kapalı bir işlemciyi overclock etmeyi doğru birşey gibi söyleyerek o.c'dan anladığınızı kanıtladınız.

Çarpan kilidi kapalı bir işlemciyi overclock etmeyi doğru birşey gibi söyleyerek o.c'dan anladığınızı kanıtladınız.
350 tl kolay kazandıgınız belli parası olan zaten k işlemciyi alacak bunu unutmayın her zaman bütçe dostu pcler tercih edilir. kilitli olabilir o c yapılmadığını söylediniz sonuçta yapılıyor bu mesajınızı çürütür kanıtlanmıstır şimdi fazladan 350 tl verebilirsin :)

6500 yerine 6600K alın zaten soğutucuda var.
fiyat farkı nolacak arkadasın bütçesi müsade etmeye bilir.

GTX 970 yerine GTX 1060 alın çok daha performanslı, işlemciyi 6500 alacaksanız o anakarta gerek yok B150M Gaming M3 modelini veya H170 modellerinden birini tercih edip fiyatı aşşağı çekebilirsiniz. Dolayısıyla sıvı soğutmayada ihtiyaç kalmaz. Artan parayla işlemciyi 6600 yapabilirsiniz.

Bunu yaparken garanti dışı olduğunu bildiğinizi umuyorum. Umuyorum yani.

Bunu yaparken garanti dışı olduğunu bildiğinizi umuyorum. Umuyorum yani.
cift bios var zaten anakartta bozulsa bile diğerine gecilir . ayrıca bios yedeklemesi de yapilabiliniyor sizin paranız cıkısmasa siz napardınız ? h110 anakart alıp i5 6500 kullanıp devam ederdim dersiniz ama neden i5 6600 k performansı almayalım ki arasında gercekten büyük bi fark var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı