Gigabyte Z170-hd3 ve Core i5 6500 Sistem

Haklı çıkmak için mantık sınırlarını daha ne kadar zorlayacaksın bilmiyorumda ben sıkıldım. Uzatmayacağım daha fazla.
İyice saçmaladın şimdi hediye gelen bir eşyayı direk satıyorsun ? bunun haklı çıkmakla bağlantısı ne ?

Ya sen ne diyorsun? Tabuymuşta mabuymuş intelin anakart üreticilerine Non K overclock için güncelledikleri biosu piyasadan çektiğinen haberin yok. sana i5 6500 ve z170a versem berecemezsin bile boş konuşuyorsun.
getir bakayım bir tane z170 anakart ve i5 6500 bak nasıl uçuruyorum sen beceriksiz sen benim yapabilceğim bir şey yok. :)

K ibaresiz işlemcilere OC yapmak sağlıklı değil.
işi bildikten sonra sıkıntı olmaz .

i5 6400'ü OC ile 6600'den üatün hale geçireceğinizi mi düşünüyorsunuz? Güldürmeyin beni.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hahahaha görülen köy kılavuz istemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Farkı göremiyorsan diyecek bir şey kalmıyor.

Ben OC yapılmamasının doğru olduğunu düşünüyorum. Ama siz bilirsiniz.
az paraya yüksek performans önemlidir her zaman bakınız stok halde oyun oynanmıyor 25 fps ye düşüyor o.c ile 60 ve üstü olabiliyor sizce az paraya i5 6600k performansı almak kötümü i5 6600k ya o kadar para vermek mantıklı mı ? bence değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı