Gigabyte Z170-hd3 ve Core i5 6500 Sistem

Bu konuyu görünce aklıma geçen senelerdeki G3258 overclock vs 4690K konuları geliyor istemsizce gülüyorum. O gün G3258 savunanların bir çoğu daha sonra arazi olurken 4690K halen kullanılmakta ve eminim 4690K kullanıcılarıda bu mesajı görsün gülerler.
saçmalamakta üstüne yok bu işlemci g3258 mi ? i5 6400 arasındaki farkı bile bilmiyorsun gelmişsin gülerler falan şu an gülünç durumdasın dahada saçmalamadan terk et burayı bence. 2 k monitörü olsa satar falan sen yazdıklarına bir bak gülmemek elde değil. :like:

Sinirden yazım hataları gırla gitmiş mesajını çorba etmişsin. Ben seni anlıyorum haklı çıkmak için tüm bu hezeyanın. İyisimi haklısın diyeyimde daha fazla sinirlenip ceza alacak kadar sapıtma sonraki mesajlarında. Git önce sen topla böyle sistem sonra alındı konusu aç göreyim tekrar hakkını teslim edeyim. Hadi sağlıcakla pek sinirli kardeş.

Sinirden büyük küçük harfleri mesajında çorba etmişsin. Ben seni anlıyorum haklı çıkmak için tüm bu hezeyanın. İyisimi haklısın diyeyimde daha fazla sinirlenip ceza alacak kadar sapıtma sonraki mesajlarında. Git önce sen topla böyle sistem sonra alındı konusu aç göreyim tekrar hakkını teslim edeyim. Hadi sağlıcakla pek sinirli kardeş.
1.5 ay sonra toplayacağım bu tabuları yıkacak biri lazım şu foruma zaten haklıyım gelmişsin i5 6400 le g3258 bir tutuyorsun. Şuan ki sistemim gayet yeterli ekran kartı alınacak sadece bu işlerden anlamadığın çok belli oluyor.

Evet anlamıyorum zaten bu kadar mesajın çoğu anlamadan öneri paylaşıp durmaktan arttı. Anlayan seni sistemi aldığında bekliyor olacağım. Çık dışarda dolaş beynin oksijen alsın sinirin biraz dağılır.
Komik olduğunu mu sanıyorsun ? sistem toplamakta şu an kararsızım AMD zen işlemcilerini bekliyorum 2017 de çıkacağı söylenmekte. Ayrıca oksijen almak için dışarı çıkmam gerekmiyor yaşının ufaklığına veriyorum bu sözlerini. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı