İyi günler arkadaslar, yeni PC topladım sıfır fakat calıstıramadık. Her şeyi takıyoruz doğru düzgün, power yerine fisleri takıyoruz, bilgisayara basıyoruz, sürekli reset atıyor acılmıyor. Bilgisayarcıya götürdüm ve yine aynı sorun olmus ve sorunun anakarttan geldiğini söyledi. Anakart BIOS'u güncel değil dedi. Benim işlemcime olmuyomus. Güncellerse de garanti dısı kalırmıs. i3 işlemciye olurmus fakat i5'e olmuyomus. Şu an garantiye yollamamı söyledi değisimi icin.
Sizce de sorun anakartta mı? Ona göre yollayacağım yoksa baska bir şeyde mi? Yardımlarınız icin tesekkürler simdiden.
Anakartım : Gigabyte Z87-Hd3 İntel Z87 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlemcim :Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Sizce de sorun anakartta mı? Ona göre yollayacağım yoksa baska bir şeyde mi? Yardımlarınız icin tesekkürler simdiden.
Anakartım : Gigabyte Z87-Hd3 İntel Z87 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlemcim :Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Son düzenleyen: Moderatör: