Gigabyte'ın güncel F65b BIOS'u yüklenir mi?

Fatherboard

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2021
Mesajlar
2.273
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sanırım beta bir BIOS. Anakartım B450M S2H.

1696420568013.png
 
Tam emin olamadım fakat beta gibi duruyor. Bence şu an F64 sürümünü kullanıyorsanız bir aciliyeti yok. Ayrıca ilk defa bir önceki sürümünden boyut olarak daha düşük bir yeni sürüm görüyorum ilginç. İlla yüklemek istiyorsanız yükleyin tabii ki ona bir şey diyemem. Sadece ben olsam bir sonraki sürümü veya beta olmadığından emin olduğum bir sürümü beklerdim.
 
Şimdi eski sürümde aman aman bir sorun yoksa, stable beklemek mantıklı gibime geliyor size kalmış tabii ki.
 
Bu sürümün beta olduğunu düşünmüyorum. Beta olsaydı, beta olduğunu belirgin bir şekilde ifade ederlerdi. Sonundaki b harfi beta olduğunu ifade etmiyor.
 
Bu sürümün beta olduğunu düşünmüyorum. Beta olsaydı, beta olduğunu belirgin bir şekilde ifade ederlerdi. Sonundaki b harfi beta olduğunu ifade etmiyor.
Sondaki b veya başka bir harfte olabilir, bu harfler genel olarak bunun beta olduğunu ifade ediyor zaten. Daha doğrusu şu şekilde, F65 için birkaç BIOS yayınlıyorlar, bir sonraki F65c'de olabilir F65d'de olabilir veya hiç olmayabilir. Belli bir zaman sonra bu sonunda harf olan BIOS'u siteden silip sadece F65 yazan BIOS yayınlıyorlar, genel olarak o noktaya gelindiğinde F65 veya o anki BIOS versiyonu neyse kurulmasını öneririm. Bu dediğim F64 BIOS'ta da oldu F63'te de, hatta F63 BIOS çıkmadan önce yayınlanan F63b BIOS'ta birkaç bug bulunuyordu bunlar F63 tam olarak yayınlandığında düzelttiler. Tam olarak beta BIOS demiyorlar ancak kurulması da pek önerilmiyor kullanıcılar tarafından. Hazır Gigabyte gönderisi bulmuşken not düşeyim imkanınız olursa Gigabyte almayın, bir tane kusursuz yazılımları yok, hatta sundukları bir yazılımı emekliye ayırıp yenisini yaparlar o da bozuktur, böyle bir şirket.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı