Gigabyte'ın soğutma performansı nasıldır?

Burakcdemir

Hectopat
Makaleler
1
Yakın zamanda 1660 Ti'dan 6600XT geçmeyi düşünüyorum, bunu satıp üzerine koyup onu alacağım, arada çok az bir fiyat farkı var. ASUS Dual, ROG STRIX, PowerColor, Sapphire ve Gigabyte gibi modeller var. Gigabyte'ın üç fanlı modelini beğendim gibi hem de diğer modellere göre hesaplı, testlerde de 70 dereceleri görmüyor. Sizce nasıldır?
Ha bir de Ryzen 3600 ve çift kanal 3200 MHz 8x2 CL 16 RAM var, darboğaz olacağını düşünmüyorum, sizce?

Bunu al, boşuna o kadar ödeme. Çift fanlısının soğutma performansı iyiydi, üçlüsü daha da iyidir.

İyi fiyatmış. Teknobiyotik güvenilir sanırım bir sorun yaşamam ?

Bunu al, boşuna o kadar ödeme. Çift fanlısının soğutma performansı iyiydi, üçlüsü daha da iyidir.

Keşke alacak para olsa da RX 550 ile sürünmesem.

Bence Gigabyte dışında farklı bir markaya yönelin.

Ayrıca darboğaz olacaktır. 3600 ve 3060 bazı oyunlarda darboğaz yapıyordu. 6600 XT de 3060'a eş ve hatta daha güçlü bir kart sayılabilir. Bazı oyunlarda darboğaz yaşayabilirsiniz.

Bence Gigabyte dışında farklı bir markaya yönelin.

Ayrıca darboğaz olacaktır. 3600 ve 3060 bazı oyunlarda darboğaz yapıyordu. 6600 XT de 3060'a eş ve hatta daha güçlü bir kart sayılabilir. Bazı oyunlarda darboğaz yaşayabilirsiniz.
Testleri falan izledim bir çok oyunun. Darboğaz göremedim testlerde ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu referans alarak konuştum.

Çok nadir oyunlarda olursa oluyor ama bilindik ve büyük oyunların neredeyse tamamında akıcı ve darboğazsız bir oyun deneyimi sunacaktır, izlediğin testler doğru. Ben 3300X ile kullanıyorum hafif işlemciye destek versin diye RAM'lerimi 3200Mhz'den 3733Mhz'e çıkardım örneğin. Tabii bu şart değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu referans alarak konuştum.

Ben iki oyunda yaşadım örneğin birisi Death Stranding ve Immortals Fenyx Rising o da arada %90 besleme altına düşüyordu akıcılığa etki etmedi. Hiç yaşamadım diyebileceklerim RDR2, CP77, AC Valhalla, Borderlands 3, God of War, Resident Evil Village, Control, Metro Exodus, Horizon Zero Dawn gidiyor öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı