Gini talent güvenilir mi?

arda0gut

Hectopat
Arkadaşlar merhaba gini talentden onay aldım sözleşmeyi imzaladım e-Devlet'te SGK durumum aktif olarak gözüküyor bu aşamadan sonra ne yapmam lazım? Ne yapmayı önerirsiniz? Genç girişimciye mi başvurayım hiçbirini yapmadan görevleri mi yapayım şu an iş yapmasam bağ-kur borcu çıkar mı kafamda deli sorular bunları yanıtlayabilecek biri varsa sevinirim. Şimdiden değerli vaktinizi harcadığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSKlı olarak çalışmıyorsanız ve belirli bir ödeme almayı düşünüyorsanız eğer bağkur çıkması muhtemel, vakit kaybetmeden GG'ye başvuru yapın. Çünkü sözleşme imzaladığınız tarihten itibaren başlar bağkur borcunuz.

SSKlı olarak çalışmıyorsanız ve belirli bir ödeme almayı düşünüyorsanız eğer bağkur çıkması muhtemel, vakit kaybetmeden GG'ye başvuru yapın. Çünkü sözleşme imzaladığınız tarihten itibaren başlar bağkur borcunuz.
SSK'lı çalışmıyorum, gönderilen sözleşmeyi imzalayarak yanıtladım ve 'İstisna Belgesi'ne dijital ortamda başvurdum. Sürecin ilerleyişini kafamda oturtamadım yardımcı olur musunuz? GG dediğiniz İstisna Belgesi mi? İstisna Belgesi onaylandıktan sonra bankaya onunla gidip hesap açtırıp sonra Gini'ye bildirdiğimiz zaman Bağ-Kur ödemesi çıkmıyor mu?

SSK'lı çalışmıyorum, gönderilen sözleşmeyi imzalayarak yanıtladım ve 'İstisna Belgesi'ne dijital ortamda başvurdum. Sürecin ilerleyişini kafamda oturtamadım yardımcı olur musunuz? GG dediğiniz İstisna Belgesi mi? İstisna Belgesi onaylandıktan sonra bankaya onunla gidip hesap açtırıp sonra Gini'ye bildirdiğimiz zaman Bağ-Kur ödemesi çıkmıyor mu?
İstisna belgesine interaktif vergi dairesinden başvuru yaptıktan sonra vergi dairesi tarafından aranıyorsunuz, E-tebligatı aktif etmeniz isteniyor, daha sonra istisna belgenizle beraber Yapı Kredi şubesine gidip hesap açıyorsunuz. GG dediğim genç girişimci desteği hakkında pek bilgim yok çünkü ben SSK'lı olarak çalışıyorum. Daha sonra istisna belgeniz ve Yapı Kredi sosyal içerik üreticisi hesabınız ve kimliğinizin bir görüntüsünü gini talent ten gelen forma kayıt yapıyorsunuz. Bağkur SSK'lı ve genç girişimci desteği yoksa sözleşme tarihinden itibaren Br kazandığınız günden itibaren geçerli olur diye biliyorum.

İstisna belgesine interaktif vergi dairesinden başvuru yaptıktan sonra vergi dairesi tarafından aranıyorsunuz, e-tebligatı aktif etmeniz isteniyor, daha sonra istisna belgenizle beraber Yapı Kredi şubesine gidip hesap açıyorsunuz. Gg dediğim genç girişimci desteği hakkında pek bilgim yok çünkü ben SSK'lı olarak çalışıyorum. Daha sonra istisna belgeniz ve Yapı Kredi sosyal içerik üreticisi hesabınız ve kimliğinizin bir görüntüsünü gini talent ten gelen forma kayıt yapıyorsunuz. Bağ-Kur SSK'lı ve genç girişimci desteği yoksa sözleşme tarihinden itibaren br kazandığınız günden itibaren geçerli olur diye biliyorum.

Hocam merhaba, forumda bu konu hakkındaki diğer gönderi altında da yorumlarınızı gördüm de süreç sizin için nasıl gidiyor. Herhalde banka numaranızı falan teslim ettiniz ilk ödeme için bekliyorsunuz. Şu ana kadar ne kadar br toplayabildiniz ve ne kadar sıklıkta çalışıyorsunuz? Bende şu an sinsig isimli görev var ve 65 br civarı veriyor bunu yaklaşık 3-4 dakikada tamamlayabiliyorum. Yani 3-4 dakikada 23 24 TL civarı getirisi oluyor bu çok fazla değil mi? Bir yerde yanlışlık mı var anlamadım çünkü gerçekten eğer günde 4-5 saatini verirsen aşırı fazla kazancı olacak gibi duruyor. Belki ileride görev azalır veya daha zor / daha az veren görevler gelir ama şu anlık bu kazanç çok fazla gibi geldi. Sizde de böyle mi acaba?

Merhaba hocam ben yeni başladım sayılır 4. günüm. Bu güne kadar bahsettiğiniz 65 br'lik görev vardı bende de onu yapıyordum ancak an itibariyle o görev gitmiş durumda. Şuan yapabileceğim başka bir görev de bulunmuyor. Sizde de durum aynı mı acaba

@onuronuonur
Hocam merhaba, forumda bu konu hakkındaki diğer gönderi altında da yorumlarınızı gördüm de süreç sizin için nasıl gidiyor. Herhalde banka numaranızı falan teslim ettiniz ilk ödeme için bekliyorsunuz. Şu ana kadar ne kadar br toplayabildiniz ve ne kadar sıklıkta çalışıyorsunuz? Bende şu an sinsig isimli görev var ve 65 br civarı veriyor bunu yaklaşık 3-4 dakikada tamamlayabiliyorum. Yani 3-4 dakikada 23 24 TL civarı getirisi oluyor bu çok fazla değil mi? Bir yerde yanlışlık mı var anlamadım çünkü gerçekten eğer günde 4-5 saatini verirsen aşırı fazla kazancı olacak gibi duruyor. Belki ileride görev azalır veya daha zor / daha az veren görevler gelir ama şu anlık bu kazanç çok fazla gibi geldi. Sizde de böyle mi acaba?
Merhaba hocam ben yeni başladım sayılır 4. günüm. Bu güne kadar bahsettiğiniz 65 br'lik görev vardı bende de onu yapıyordum ancak an itibariyle o görev gitmiş durumda. Şuan yapabileceğim başka bir görev de bulunmuyor. Sizde de durum aynı mı acaba

İstisna belgesine interaktif vergi dairesinden başvuru yaptıktan sonra vergi dairesi tarafından aranıyorsunuz, E-tebligatı aktif etmeniz isteniyor, daha sonra istisna belgenizle beraber Yapı Kredi şubesine gidip hesap açıyorsunuz. GG dediğim genç girişimci desteği hakkında pek bilgim yok çünkü ben SSK'lı olarak çalışıyorum. Daha sonra istisna belgeniz ve Yapı Kredi sosyal içerik üreticisi hesabınız ve kimliğinizin bir görüntüsünü gini talent ten gelen forma kayıt yapıyorsunuz. Bağkur SSK'lı ve genç girişimci desteği yoksa sözleşme tarihinden itibaren Br kazandığınız günden itibaren geçerli olur diye biliyorum.
E tebligatı aktif ettim ama istisna belgesi nereden alıcam belli süre sonra mı gönderiliyor 2-3 gün geçti gelen giden yok o belgeyi nereden bulabilirim

Arkadaşlar girmeyin girdirmeyin benden söylemesi. Ödeme konusunda filan sıkıntı yaşamıyorsunuz ödemenizi alırsınız fakat Bağ-Kur için borcunuz oluyor her ay yaklaşık 6k-7k. Elinize geçecek olan para 25.000 ise bunun %15'i vergiye gidiyor kalıyor 21.250 bu tabii ki bence hiç sorun değil elimizde yine güzel miktar para kalıyor ama işler bundan sonra çirkinleşiyor tabii ki. Dediklerine göre sözleşmede bununla ilgili bilgilendirme varmış her yerde de söylediklerini iddia ediyorlar öyle bir şey yok. Zorla Bağ-Kur ödüyorsunuz 21.250'den 7000 gidiyor 14.250 kalıyor cebinize. Bu miktar bana yeter güzel derseniz de 25.000 kazanamayacağınızı garanti ederim. Kendim 3 aydır 11.000 zor kazandım. Ödeme olarak 11.000 aldım vergi kesilince elime 9.000 kaldı. Sonra Bağ-Kur borcumu gördüm 11.200 baka kaldım sadece. Görevler bir süre sonra gelmemeye başlıyor 8 gün boyunca görevsiz geçirdiğim oldu. Görevlerin kimisi sadece 10 puan veriyor. Kimisi 65 puanlık oluyor. 270 puanlık görevler de geliyor yapıyorsunuz başka gelmiyor. Ben kendimi zorlarım 25.000 kazanırım derseniz bu miktarı elde etmek için yaklaşık 70.000 puan biriktirmeniz lazım anlattıklarıma göre de görevlerin verdiği puanları söyledim 1 ayda 70.000 yapmazsanız zaten aldığınız miktar Bağ-Kur borcunu bile çıkartmıyor. Eğer başka bir yerde sigortalı çalışmıyor iseniz sakın girmeyin borcun altından kalkamazsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı