xpreda
Hectopat
Daha fazla
hocam sözleşmeden nasıl çıktınızArkadaşlar girmeyin girdirmeyin benden söylemesi. Ödeme konusunda filan sıkıntı yaşamıyorsunuz ödemenizi alırsınız fakat Bağ-Kur için borcunuz oluyor her ay yaklaşık 6k-7k. Elinize geçecek olan para 25.000 ise bunun %15'i vergiye gidiyor kalıyor 21.250 bu tabii ki bence hiç sorun değil elimizde yine güzel miktar para kalıyor ama işler bundan sonra çirkinleşiyor tabii ki. Dediklerine göre sözleşmede bununla ilgili bilgilendirme varmış her yerde de söylediklerini iddia ediyorlar öyle bir şey yok. Zorla Bağ-Kur ödüyorsunuz 21.250'den 7000 gidiyor 14.250 kalıyor cebinize. Bu miktar bana yeter güzel derseniz de 25.000 kazanamayacağınızı garanti ederim. Kendim 3 aydır 11.000 zor kazandım. Ödeme olarak 11.000 aldım vergi kesilince elime 9.000 kaldı. Sonra Bağ-Kur borcumu gördüm 11.200 baka kaldım sadece. Görevler bir süre sonra gelmemeye başlıyor 8 gün boyunca görevsiz geçirdiğim oldu. Görevlerin kimisi sadece 10 puan veriyor. Kimisi 65 puanlık oluyor. 270 puanlık görevler de geliyor yapıyorsunuz başka gelmiyor. Ben kendimi zorlarım 25.000 kazanırım derseniz bu miktarı elde etmek için yaklaşık 70.000 puan biriktirmeniz lazım anlattıklarıma göre de görevlerin verdiği puanları söyledim 1 ayda 70.000 yapmazsanız zaten aldığınız miktar Bağ-Kur borcunu bile çıkartmıyor. Eğer başka bir yerde sigortalı çalışmıyor iseniz sakın girmeyin borcun altından kalkamazsınız.