Giresun'da yapılan miting

30 ağustos kutlamaları iptal falan edilmedi, miting'de de gerekli önlemleri aldılar. Birisi yazmış Atatürk'ü tarihten silmeye çalışıyorlar diye sen bir git dün ihalarla yapılan Atatürk portresini izle.
Ancak bildiğiniz halka kötü göstermek hükümeti biraz da 50 Bin TL'lik verdiği yardıma bakın esnaf başı. 50 bini geçse bile en az 50 bin veriyorlar 100 bine kadar faizsiz kredi desteği var. Ama tabii siz bunu görmezden gelirsiniz.
Bingöl'lülere "Diyarbakır" diye seslenmişti.
Delireceğim. Artık o kadar hazmedemiyorsunuz ki adamın ağız hatalarından bile kötülemeye çalışıyorsunuz. Yazık.
Umarım oradaki herkes virüs kapmıştır. Çocuklar hariç.
Bir de büyükler Corona kapsın ölsün AKP'nin oyları gitsin diye düşünüyorlar Z kuşağı kalsın diyorlar 😆 🤣 😆 😆 🤣 gerçekten yazık size.
 
ihalarla yapılan Atatürk portresini izle.
Gerçekten Atatürk’ü sevdiği için mi yapıyor? Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret eden insanın Atatürk’ü sevmesi imkansızdır.

“Dolarla mı maaş alıyorsunuz?” diyen damadı hangi argümanlarla savunduğunu merak ediyorum doğrusu.
 
Bu miting ne için? Hangi seçim için?
Şöyle düşünme lazım aslında: Covid-19 "yüzünden" değil de "sayesinde" diyebileceğimiz bir şeyler olur belki...
 
Bir de büyükler Corona kapsın ölsün AKP'nin oyları gitsin diye düşünüyorlar Z kuşağı kalsın diyorlar 😆 🤣 😆 😆 🤣 gerçekten yazık size.
Virüse inanmayan, zevk için toplu taşımayı tercih eden, yerden bulduğu maskeyi yüzüne takan "büyükler" ile benim oyum neden eşit sayılsın?

Hepsinin canı cehenneme.
 
Düşün birkaç gün önce tedbirsizlikten felaket oluyor. Birkaç gün sonra tedbirsizlikle halk toplanıyor. Doğal seleksiyon diyeceğim de ona da gönlüm elvermiyor. Neyse sıkmayın canınızı, bunlar görsel şovlar artık. Gidişlerin portresi.

Daha da acısı ne biliyor musunuz? Selden dolayı yıkılan yollar yeniden yapılıp, eski hallerinin görüntüleri binalara asılmış. Benden her ay maaşımın %40'ını alıyorsun, vergilerimi alıyorsun, ona kdv buna ötv. Ben her ay maaş + alkol vergisi + diğer vergiler en az 4000-5000 ₺ devlete ödüyorum. Oranın yollarını ben yapıyorum. Bunlar çıkıyor, felaketi bile şova çeviriyor. Bu halk için değil, halk sayesinde bir şeyler yapabilenler başta oluyor hep maalesef.
 

Geri
Yukarı