Giresun'da yapılan miting

30 ağustos kutlamaları iptal falan edilmedi, miting'de de gerekli önlemleri aldılar. Birisi yazmış Atatürk'ü tarihten silmeye çalışıyorlar diye sen bir git dün ihalarla yapılan Atatürk portresini izle.
Ancak bildiğiniz halka kötü göstermek hükümeti biraz da 50 Bin TL'lik verdiği yardıma bakın esnaf başı. 50 bini geçse bile en az 50 bin veriyorlar 100 bine kadar faizsiz kredi desteği var. Ama tabii siz bunu görmezden gelirsiniz.

Delireceğim. Artık o kadar hazmedemiyorsunuz ki adamın ağız hatalarından bile kötülemeye çalışıyorsunuz. Yazık.

Bir de büyükler Corona kapsın ölsün AKP'nin oyları gitsin diye düşünüyorlar Z kuşağı kalsın diyorlar 😆 🤣 😆 😆 🤣 gerçekten yazık size.
-Alo ben Silivri'den kaçan adam.

Heyt be... Reis çalışıyor.

Hazreti kutsal yüce süper kahraman başbuğ başkumandan imam mareşal halife bin süvari ninja komando samuray kung fu üstadı kral imparator bordo bereli gazi Recep tayyip erdoğan hazretleri ile dalga mı geçiyorsun Vatan hayini.

@Alo ben Emre abin
Neden gülücük attın? Komik bir şey anlatmıyorum burada. Ben burada kimseyi de kötülemiyorum. En başta gülücük atmışsın. Gözümden kaçmadı.😁

Giresun'da depremden zarar gören esnafa veriliyor zaten o. Hem demişsin ya oy kazanmak için diye adam ne yapsa oy kazanmak için diyorsunuz doğalgaz buluyor 2023'e yetiştirmeye çalışıyor oy için yerli araba oy için ee ne yapsın adam tabii ki de oy için bir şeyler yapacak o da kalmak istiyor sonuçta. Hem, kim demiş Atatürk hakkında o sözleri?
Ben sadece gösteriş için yapıyor dedim. Doğal gaz, ve yeri araba işine karıştırmadım. Ben Recep Tayyip Erdoğan'ı kötülemiyorum. Bazı bölümlere de destek çıkılmalı dedim. Eğitime ve ekonomiye öncelikli. Üreticiye yardım dedim.

Atatürk konusuna gelirsek 2-3 yıl öncesi böyle laflar dönüyordu bazı haber kanallarında.

Ben 29 Ekim ve 23 Nisan Bayramlarınıda böyle yaparlarsa böyle diyeceğim dedim.

Sen benim dediğimi çok yanlış anlamışsın.

Hazreti kutsal yüce süper kahraman başbuğ başkumandan imam mareşal halife bin süvari ninja komando samuray kung fu üstadı kral imparator bordo bereli gazi Recep tayyip erdoğan hazretleri ile dalga mı geçiyorsun Vatan hayini.
Padişah, admin, korgeneral, yönetici, şansölye, büyük kurtarıcı, mazlumların dostu düşmanların korkulu rüyası, ilk ve son insanların kralı demeyi unuttunuz.

Gülmekten ortadan ikiye yarıldım. 😂 😂 😂 Galaksi hükümdarı eksik kalmış sadece. 😂😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı