Girilen siteler hangi bilgilere ulaşabilir?

Eğitmen ücretimi ödediğinde sana gerekli eğitimi veririm. Google değilim, bedava aratamazsın.
Size milyon dolarlarda ödesem söylediğim gibi bir kod parçası oluşturamayacağınız için paramı boşa harcayamam.
Bilgisizliğinizi her konuda millete göstermeyin.

Gençler girdiğim siteler benim nelerimi görebilir, örneğin IP falan.
Grabber vs kullanıp bakabilirsin, kullandığın cihaz işletim sistemi ve sürümü ekran çözünürlüğü ip adresi cam ve mic erişimi varsa onlara ulaşır. Ekrana kaç kez dokunduğun vs de bilinir.

Benim bildiğim forum siteleri IP adresinizi görüyor. Çünkü hesabının multi olup olmadığını IP üzerinden karar veriyorlar.
Tüm siteler erişir.

Size milyon dolarlarda ödesem söylediğim gibi bir kod parçası oluşturamayacağınız için paramı boşa harcayamam.
Bilgisizliğinizi her konuda millete göstermeyin.

Ücretsiz eğitim vermem, küçük kelime oyunların için yanlış kişiyim uğraşma bedava ekmek yok. Oku, öğren.

Ek olarak; 3 yıldır kendine yediremedin ve içinde biriktirdin sanırım. :) "Unity ile strateji oyunu yapılmaz" iddianın ardından birçok kişi seninle eğlenmiş, ardından konu kilitlenmişti... Günlüğüne yazmayı unutma.

Yeni güncelleme:

Bir insan (@die) Technopat'da her konu içerisinde mi insanlar tarafından "huzur bozucu" ilan edilir ve bilgiye kapalıdır. Yirmi kişi bir şey hakkında "mümkün" derken, @die karşı çıkıyor. Buradan cidden forum yönetimine sesleniyorum, arkadaşın mesajlarına, forum içerisindeki hal ve hareketlerine sadece birkaç konu için bir bakın. "Sırf karşı gelmek için karşı gelmek, sırf ciddiye alınmak ve birileri ile etkileşime girebilmek" maksadı ile herkese karşı. Bilgiye karşı. Muhtemeldir sosyal yaşamında kimse tarafından ciddiye alınmıyor, sevilmiyor. Buraya da yansıyor...

Son düzenleme:
Ücretsiz eğitim vermem, küçük kelime oyunların için yanlış kişiyim uğraşma bedava ekmek yok. Oku, öğren.

Ek olarak; 3 yıldır kendine yediremedin ve içinde biriktirdin sanırım. :) "Unity ile strateji oyunu yapılmaz" iddianın ardından birçok kişi seninle eğlenmiş, ardından konu kilitlenmişti... Günlüğüne yazmayı unutma.

Yeni güncelleme:

Bir insan (@die) Technopat'da her konu içerisinde mi insanlar tarafından "huzur bozucu" ilan edilir ve bilgiye kapalıdır. Yirmi kişi bir şey hakkında "mümkün" derken, @die karşı çıkıyor. Buradan cidden forum yönetimine sesleniyorum, arkadaşın mesajlarına, forum içerisindeki hal ve hareketlerine sadece birkaç konu için bir bakın. "Sırf karşı gelmek için karşı gelmek, sırf ciddiye alınmak ve birileri ile etkileşime girebilmek" maksadı ile herkese karşı. Bilgiye karşı. Muhtemeldir sosyal yaşamında kimse tarafından ciddiye alınmıyor, sevilmiyor. Buraya da yansıyor...
Senin eğitimin verebilecek bilgi dağarcığın yok ki? Bir de ücret mi isteyeceksin ayıptır sorması? Oku öğren cümlesini kuran birinin, okumaktan acizliği ne komik değil mi? Bahsi geçen konuda "Unity ile strateji oyunu yapılmaz." yazmıyor. "Unity yerine amacı sadece strateji oyunlarına yönelen oyun motorlarını kullanabilirsiniz." yazıyor..

Technopat dediğiniz bu forumda, YouTube veya internette okuduğu saçma sapan bilgilerle
, (onlardan birisiniz) insanları yanlış yönlendiren onca insanla karşılaştım ki. Kimisinin yaşı 14, kimisinin yaşı 18.. Ben 10 yıldır bu internet aleminin içindeyim, bugün forumda "şu neden olur, şu hata nedendir, şunu nasıl hallederim" sorularının cevaplarını 14-15 yaşımda çözmüşümdür. Çoğu konu hakkında da az da olsa bilgim vardır. Ayrıca sizin gibi bir şey bildiğini sanıp, bilgisizliğin körüğünden çıkamayan insanlarla savaşıyorum.

İnsanları yanlış yönlendirebilecek cümlenize kanıt istedim. Böyle bir şey yapamazsınız ki yapamayacağınızı kanıtladınız. Çünkü böyle bir şey yok. Yok kardeşim niye anlamıyorsun? Neden insanları yanlış yönlendiriyorsun? PHP, JavaScript, ASP veya daha sayamayacağım tonla kodlama dilinde kullanıcının bilgisayardaki işlemlerini gösterebilecek bir kod yapısı yok. Bu söylediğiniz şey, bu dillerin doğasına aykırı. Peki madem böyle bir şey yok, neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz?

Bu forum içinde forumun admini Recep bey ile de tartışmam oldu. 300 sayfaya ulaşan bir konuda bütün forumla tartıştığım da oldu. Benim amacımın ciddiye alınmak veya karşı gelmek için karşı gelmek olduğuna inanıyorsan kurduğun cümlenin arkasında dur bana bilgisiz olmadığını ispatla.

Ben insanlara söyledikleri şeylerin doğruluğunu ispatlamalarını söylerken bir forum kuralı çiğnemiyorum, fakat siz yanlış yönlendirme ile forum kuralı çiğniyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı