Girilmeyen Clash of Clans hesabı ne zaman kendini yükseltir?

İşletim sistemi
iOS
Hayır birçok şeyi yükseltiyor. Savunma kulelerini, birlikleri ve duvarlar yükseliyor. Üstelik yaklaşık 10M ganimet veriyor.

Bilmiyordum. Aslında güzel olmuş.
Belli bir süre sonra gelişiyor hatta benim 3. hesap bu sayede 7. bb Max seviye oldu. Önce seni kendi köyüne karşı savaştırıyor hatta.

5 sene kesinlikle olmuştur. Kaçıncı belediye binasındaydın?

Eğer iyi bir klan bulursan zevkli olur ama bulamazsan sıkıcı olur. İyi klan bulmak bayağı zor.

Benim bb 10 hesabım vardı 1 sene girmemiştim. Yaklaşık 1 ay önce falan girdim bıraktığım gibiydi yeni geldi galiba bu güncelleme.
 
Ben belediye 10'a basıp 4 veya 5 yıl önce oyunu bırakmıştım. Hiçbir geliştirme yapmamıştım, 5 ay önce falan arkadaşların ısrarı üzerine tekrar yükledim bir de ne göreyim sen yokken diye bir bölüm var ve neredeyse köyü belediye 10 full yapmış (Duvarlar ve tuzaklar hariçti galiba şuanda beldiye 12 olduğumdan ve aktif oynadığımdan hatırlamıyorum.). Lab yükseltmelerini vs her şeyi yapmış. Şöyle bir bilgi vermem lazım tabiki. Ben oyuna 2019 ekim civarı bir kere girmiştim o zaman tabi bu yükseltme olayı yoktu. Köyde değişiklikte yoktu doğal olarak fakat 2019 ekimden sonra tekrar giriş tarihim 2021 temmuzda tekrar başlayınca oyuna baya bir şeyimin yükseldiğini gördüm. 2 yıl kadar bir sürede olmuş. Belki daha kısa zamanda oluyordur benim yaşadığım bu. Yükseltme olayı da baya iyi olmuş yeniden oyuna başladım ve süper birlikler vs vs gelmiş oyun baya renklenmiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı