Sonucunu merakla bekliyorum.Garip bir durum. Bunu kontrol edeceğiz.
Sonucunu merakla bekliyorum.Garip bir durum. Bunu kontrol edeceğiz.
Ben öyle düşünmüyorum. Zaten amacımız giriş kelimesine vurgu yapmak çünkü giriş gecikmesi porttan porta bile değişiyor...
Siz bir gün kendi veritabanınızı yapınca istediğiniz ismi koyarsınız.
Garip bir durum. Bunu kontrol edeceğiz.
İki kelime de yaygın kullanılıyor "Hacı". Verdiğin örnek alakasız. Al sözlükten bak. Ben istediğimi kullanırım.Hacı herkes giriş gecikmesi derken sen girdi gecikmesi şöyle girdi gecikmesi böyle diye anlatmaya başlarsan adamlar derki acaba arkadaş giriş gecikmesinden mi bahsediyor diye kafaları karışır. Bir ara Türkiyede otobüse çok oturgaçlı götürgeç diyorlardı ama kimse o ismi kullanmadı sonra tekrar otobüsün ismini otobüs yaptılar.
Kısaca anlatmak istediğim çoğunluk nasıl biliyorsa öyle hitap etmende yarar var tabi ki eline paranga vurup böyle diyeceksin diyemem.
Videoda gerekli açıklama mevcut:
Ayrıca ana konuya da eklendi.
Yaklaşık 2ms civarı muhteşem bir input lag'a sahip gözüküyor o model.Merhaba, acaba yeni çıkan Samsung G7 Odyssey isimli monitörü de test edip inceler misiniz? Öğrendiğime göre bir çok TN paneli geride bırakan bir VA panele sahipmiş. Üstelik 240Hz 1Ms(GTG) özelliklerine de sahip.
Monitörü satın aldım. Şu an için çok memnunum. Umarım testleri de gelir yakında.Yaklaşık 2ms civarı muhteşem bir input lag'a sahip gözüküyor o model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.