Giriş Gecikmesi Veritabanı

Ben öyle düşünmüyorum. Zaten amacımız giriş kelimesine vurgu yapmak çünkü giriş gecikmesi porttan porta bile değişiyor...

Siz bir gün kendi veritabanınızı yapınca istediğiniz ismi koyarsınız.

Garip bir durum. Bunu kontrol edeceğiz.

@Recep Baltaş
Öncelikle argümanınızı sunarak benimle aynı fikirde olmadığınızı söylediğiniz için teşekkürler.
Ben kelimeye dikkat çekmek için böyle bir yorumda bulundum. Doğrusunu yetkililer bilir.

Ancak ikinci cümlenin beni ilgilendirmediğini düşünüyorum.
Ayrıca giriş gecikmesi diye türkçeye çeviri yapan türk'ün kendisine mi ait veri tabanı?
Kısacası yabancı bulmuş bizimkiler çevirmiş.

Hacı herkes giriş gecikmesi derken sen girdi gecikmesi şöyle girdi gecikmesi böyle diye anlatmaya başlarsan adamlar derki acaba arkadaş giriş gecikmesinden mi bahsediyor diye kafaları karışır. Bir ara Türkiyede otobüse çok oturgaçlı götürgeç diyorlardı ama kimse o ismi kullanmadı sonra tekrar otobüsün ismini otobüs yaptılar.
Kısaca anlatmak istediğim çoğunluk nasıl biliyorsa öyle hitap etmende yarar var tabi ki eline paranga vurup böyle diyeceksin diyemem.

Bu sitede 585 monitörün değerleri mevcut:

Hacı herkes giriş gecikmesi derken sen girdi gecikmesi şöyle girdi gecikmesi böyle diye anlatmaya başlarsan adamlar derki acaba arkadaş giriş gecikmesinden mi bahsediyor diye kafaları karışır. Bir ara Türkiyede otobüse çok oturgaçlı götürgeç diyorlardı ama kimse o ismi kullanmadı sonra tekrar otobüsün ismini otobüs yaptılar.
Kısaca anlatmak istediğim çoğunluk nasıl biliyorsa öyle hitap etmende yarar var tabi ki eline paranga vurup böyle diyeceksin diyemem.
İki kelime de yaygın kullanılıyor "Hacı". Verdiğin örnek alakasız. Al sözlükten bak. Ben istediğimi kullanırım.

Videoda gerekli açıklama mevcut:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca ana konuya da eklendi.

Ya güzel abim cansın sana zahmet. Bana bi akıl ver be. Ben fps ağırlıklık pubg vs apexs tarzı oyunlar oynuyorum. Bi monitör alacağım ama , renklerde canlı olsun istiyorum .İps alayım diyorum ama bu sefer aklıma ms sorunu geliyor. 2 senedir Tn panel kullanıyorum hiç hayalet efekti (ghosting) yaşamadım. Bana bi akıl ver üstadım, Tn panel alsam renkler soluk, ips panel alsam renkler canlı ama hayelet efekti sorunu var ne yapsam ki. Bu modelde pazarlama taktiği 1ms yazmışlar ama acaba bunu alsam ghosting yaşar mıyım. Sana zahmet bu monitörlerin kıyaslamasını yapar mısın 27 inç asus 144 herz 2 çeşit 1 ms yazan paneli test etsen ms değerlerine baksan deneyimlerini aktarsan hemde sana iş olur işte. İPS ve TN asus marka bi üründe .

Örnek : Asus VG279Q 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI-D) FreeSync Full Fiyatı

Merhaba, acaba yeni çıkan Samsung G7 Odyssey isimli monitörü de test edip inceler misiniz? Öğrendiğime göre bir çok TN paneli geride bırakan bir VA panele sahipmiş. Üstelik 240Hz 1Ms(GTG) özelliklerine de sahip.

Merhaba, acaba yeni çıkan Samsung G7 Odyssey isimli monitörü de test edip inceler misiniz? Öğrendiğime göre bir çok TN paneli geride bırakan bir VA panele sahipmiş. Üstelik 240Hz 1Ms(GTG) özelliklerine de sahip.
Yaklaşık 2ms civarı muhteşem bir input lag'a sahip gözüküyor o model.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı