Giriş seviyesi 3D yazıcı önerisi

Aynısı var. 1 haftaya termistör bozuldu. 2 haftaya eskturder kolu kırıldı. Basinizi agritir. Sadece bende olsa bu yine iyi.
Maalesef, 6-7K dan asagiya, hele Turkiyede duzgun yazici yok.
Hocam insanlar Ender 3 V2den genel olarak memnun. Bu biraz sizin talihsizliğiniz olmuş. Bence Ender 3 V2 giriş seviyesi için iyi.

Hocam ben zamanında Ender 3v2 almadığım için pişmanım almak istiyordum çok ama sonra zamlandılar alamadım, Eğer ala biliyorsanız alın Ender 3v2 gayet iyi.

8 bin TL biraz fazla.

Bunu buldum tek sıkıntısı sadece orijinal al filamentler ile çalışması. Ama hack yöntemleri varmış. Bunu önerir misiniz? Hack olayı nasıl biliyor musunuz?

Hocam bunu satın alırsan depresyona girersin hayata küsersin intiharın eşiğine gelirsin haber vereyim taksitli ENDER3S1 satan yerler var al rahatına bak hiç olmadı diyorsan ENDER3V2 al biraz uğraştırır ama hobi için kullanacaksan eğlenirsin yapboz gibi cihazdır kendisi

Hocam bunu satın alırsan depresyona girersin hayata küsersin intiharın eşiğine gelirsin haber vereyim taksitli ENDER3S1 satan yerler var al rahatına bak hiç olmadı diyorsan ENDER3V2 al biraz uğraştırır ama hobi için kullanacaksan eğlenirsin yapboz gibi cihazdır kendisi
Neo alacağım.

@3Dshopping Neo aldım herhalde 5 bin TL'ye ondan daha iyi bir yazıcı yok. Ama eğer öneriniz var ise iptal edebiliyorum şu an. Filament olarak porima aldim hem yerli uretim.

Haydaa ben V2 Neo ile Neo aynı olduğunu sanıyorum. İptal edeceğim.

Son düzenleme:
Neo alacağım.

@3Dshopping Neo aldım herhalde 5 bin TL'ye ondan daha iyi bir yazıcı yok. Ama eğer öneriniz var ise iptal edebiliyorum şu an. Filament olarak porima aldim hem yerli uretim.

Haydaa ben V2 Neo ile Neo aynı olduğunu sanıyorum. İptal edeceğim.
Neo , ender3v2 den daha iyi bir yazıcı neredeyse aynılar ama neo 1 2 güncelleme yapılmış bir üst versiyonu . 5bine en iyi neo alınır evet, filament içinde porima güzel kaliteli bi marka ama erime sıcaklığı diğer filamentlerden biraz daha yüksek normalde 205-210 derecelerde kullanıyoruz pla yı ama porima da 210-215 civarı kullanmak daha sağlıklı ayrıca birazcık plastik kokusu yapıyor gibi hissediyorum. Elas3D filamenti öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı